Meganoid

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Meganoid, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Super Mario'ya benzeyen heyecanlı ve eğlenceli oyun yapısına sahip bir aksiyon oyunudur.

Meganoid, Android telefon ve tabletlerinize indirerek heyecanlı bir şekilde oynayabileceğiniz 8-bit'lik bir platform oyunudur. Değiştirilebilir kontrol ayarları, görevler ve diğer özellikleri ile göz dolduran oyun için oldukça başarılı demek yanlış olmayacaktır.

Oyundaki amacınız dünyayı işgal eden şeytani canavarlardan kurtulmak ve dünyayı kurtarmak. Her bölümdeki tüm elmasları toplayarak çıkış noktasına gitmelisiniz. Ayrıca her bölüm içerisinde gizli görevler bulunmaktadır. Gizli görevleri yerine getirerek yeni karakterlerin kilitlerini açabilirsiniz.

Oyundaki karakterinizi sağ, sol ve zıplama tuşları ile kontrol ediyorsunuz. Fakat yukarda bahsettiğim gibi kontrol tuşları kendi isteğinize göre düzenlenebilir. Oyunun oynanışı ise Süper Mario'ya oldukça benziyor. Oyundaki dikenlere yakalanmamalı ve platformlardan zıplamalısınız. Bu syaede çıkış noktasına kadar ilerleyebilirsiniz.

Oyunun grafikleri gelişmiş fakat oyunun amacında zaten bu yer alıyor. Eski oyunlar tarzında geliştirilen Maganoid, 8-bit bir oyundur ve eski eses efektleri kullanışmıştır. Eski zamanlarda oynadığınız oyunları özlediyseniz Android telefon ve tabletlerinize Meganoid oyununu satın alarak yüklemenizi ve oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Meganoid

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Meganoid, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eski tür bir atari oyunu olarak Super Mario'ya benzerliği ile dikkatleri çeken eğlenceli ve heyecanlı bir iOS oyunudur.

Meganoid, 8-bit bir eski tür atari oyunu olarak karşımıza çıkan oldukça eğlenceli ve heyecanlı oynanışa sahip iOS aksiyon oyunudur. Nostaljik oyun tecrübelerinizi modern teknoloji ile bir araya getiren Meganoid, düzenlenebilir kontrol ayarları, görevler ve diğer özellikleri ile bir çok oyuncunun beğenisi kazanmış durumda.

Oyunda tehlikeli yaratıklar tarafından işgal edilmiş dünyayı kontrol ettiğiniz ufak çocukla kurtarmaya çalışıyorsunuz. Oyun içerisinde tüm elmasları toplayarak bölüm sonuna gitmeniz gerekiyor. Bölümler içerisinde 2 farklı gizli görev bulunmaktadır. Bu görevleri bölümlerdeki tüm elmasları toplayarak ve size verilen süre içerisinde bölümleri bitirerek tamamlayabilirsiniz. Bu görevleri tamamladığınızda ise yeni karakterlerin kilitlerini açabilirsiniz.

OYunun standart kontrolleri sol, sağ ve zıplama. Fakat oyun kontrollerini kendi isteklerinize göre düzenleyebilirsiniz. Oyunun oynanışı ise herkesin bildiği Süper Mario oyunu ile neredeyse aynı demek yanlış olmayacaktır. Platformdan platforma zıplayarak dikenlerin üzerinden zıplamalısınız.

Oyunun grafikleri oyunun teması gereği oldukça eski oyunları andırmakta fakat bu tür oyunlarda aradığımız ilk şey grafikler olmadığı için grafikler hakkında olumsuz yorum yapmak gereksiz olacaktır. Oyunda kullanılan ses efektleri oldukça etkileyici diyebilirim.

Meganoid oyununu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyerek eski dönemlerde oynadığımız oyunları hatırlayabilir ve keyifli vakit  geçirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Meganoid (2017)

    Meganoid, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform aksiyonu olarak karşımıza çıkıyor.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!