Meipai

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20,420 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Meipai uygulamasını Android cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanacak müzikli videolar hazırlayabilir ve paylaşabilirsiniz.

Meipai uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz müzik videosu oluşturma uygulamalarından bir tanesi ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Uygulamayı kullanarak hemen fotoğraflar ve videolar çekmeye başlayabiliyor, daha sonra uygulama içerisinde bulunan efektler, filtreler gibi düzenleme imkanları ile müzikleri kullanarak güzel klipler oluşturabiliyorsunuz.

Böylece videolarınız sıkıcı olmaktan çıkıyor ve herkesle paylaşabileceğiniz eğlenceli bir hale geliyorlar. Uygulamanın sade ve anlaşılır arayüzü tüm bu işlemlerin tamamlanmasını da çok kolay hale getiriyor.

Meipai'de bulunan efektlerin sayısı kliplerinizi birbirinden farklı kılabilmek için yeterli ve aynı zamanda bu efektleri dilediğiniz gibi özelleştirme seçenekleri de uygulama içerisinde unutulmamış. Eklediğiniz videonun ve müziğin birbiri ile uyumlu bir şekilde birleştirilmesi için gereken zamanlama araçları da yine Meipai içerisinde var.

Tabii ki müzikli videolarınızı hazırladıktan sonra arkadaşlarınızla paylaşabilmek için kullanabileceğiniz sosyal paylaşım butonları da Meipai'de mevcut. Bu sayede emek vererek düzenlediğiniz videolarınız tüm sevdikleriniz tarafından izlenebiliyorlar.

Klasik videolardan sıkıldıysanız ve daha güzel görünen, daha eğlenceli videolar istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Meipai

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME
55.6 MB DOSYA BOYUTU

Meipai ile çektiğiniz videolara özel efektler ve arkaplan müzikleri ekleyerek daha ilgi çekici kılabilirsiniz.

Adını Kill Bill'in unutulmaz karakteri Pai Mei'den almış gibi görünen Meipai uygulaması ile siz de muhteşem videolar oluşturabilirsiniz.

Kolay kullanım özellikleri sayesinde video düzenleme konusunda hiçbir fikriniz olmasa bile Meipai'yi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygulamada kullanıcılara videolarını kişiselleştirebilmeleri için sunulmuş çok sayıda özellik mevcut.

Bu özellikleri sayacak olursak;

Akıllı düzenleme özelliği sayesinde hızlı ve basit düzenleme

  • Video filtreleri ile videolara farklı bakış açıları kazandırma
  • Müzik ekleme özelliği sayesinde cihazda bulunan parçaları videoya ekleme
  • Zaman etkiketi
  • Yüksek kalite video düzenleme
  • Zaman etkiketi
  • Yüksek kalite

Uygulamanın en önemli özelliklerinden bir tanesi de kullanıcıları arasında sosyal bir etkileşim ağı kurması. Instagram gibi çalışıyor da diyebiliriz. Oluşturduğunuz videoları kendi Meipai hesabınızda paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarına da göz atabilirsiniz. Elbette puan verme ve yorum yapma gibi seçenekler de sunulmuş.

Videolarınızı Maipei haricindeki sosyal ağlarda paylaşma şansına sahipsiniz. Kullanıcılara basit fakat etkili video düzenleme şansı veren bu uygulamayı ilginç videolar çekmek isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında