Merge Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Merge Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz deneyim sunan oyunda farklı karakterleri kontrol edebiliyor ve karakterlerinizi geliştirerek rakiplerinize meydan okuyabiliyorsunuz. Büyük bosslara meydan okuyabileceğiniz oyunda farklı oyun modları yer alıyor. Onlarca farklı oyun içeriğiyle de dikkatimizi çeken oyunda guidlere katılarak ekibinizi büyütebiliyorsunuz. Renkli görsellerin ve harika animasyonların yer aldığı oyunda tam bir görsel şölen yaşayabiliyorsunuz. Eşleştirme yaparak karakterlerinizi kontrol edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Reflekslerinizi de iyi kullanmanız gereken Merge Quest oyunu mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun. Bu tarz oyunları seviyorsanız Merge Quest sizleri bekliyor.

Merge Quest oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Merge Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Merge Quest, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve sürükleyici bir mobil bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm harika bir mobil bulmaca oyunu olan Merge Quest, karakterinzi geliştirerek rakiplerinize meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Renkli görselleri ve hoş animasyonlarıyla ön plana çıkan oyunda farklı oyun modları yer alıyor. Onlarca farklı oyun içeriğiyle de dikkatimizi çeken oyunda guidlere katılarak ekibinizi büyütebiliyorsunuz. Eşleştirme yaparak karakterlerinizi kontrol edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Reflekslerinizi de iyi kullanmanız gereken Merge Quest oyunu mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun.

Merge Quest oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Manor : Sunny House

    Merge Manor : Sunny House, bahçeyi güzelleştirdiğiniz eşleştirmeye dayalı Android bulmaca oyunu.
  • Merge Down

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Merge Magic!

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Brick Merge 3D

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Disney Princess Majestic Quest

    Disney Princess Majestic Quest (Disney Prenses Sihirli Macera) Android oyunu
  • Marble Viola's Quest

    Marble Viola's Quest oyununda bulunan tüm topları patlatın ve yeni bölümlere geçmeye çalışın.
  • Troll Face Quest Internet Memes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Troll Face Quest Internet Memes mobil oyunu, eğlenceli internet trolleriyle sizlere çok şey vaat eden bir tür bulmaca oyunudur.
  • Troll Face Quest: Failman

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu