Merge Town!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Hayalinizdeki şehri ve kasabayı sıfırdan inşa edebilirsiniz

Merge Town, hayalinizdeki şehri sıfırdan inşa etmenize yardımcı olan zevkli ve bir o kadar da eğlenceli bir şehir kurma oyunudur. Son derece eğlenceli bir deneyim sunan oyunda dilediğiniz gibi ilerleyebiliyorsunuz.

Renkli görsellerin ve geniş bir arazinin yer aldığı oyunda farklı türde binalar inşa ederek büyük bir kasaba yapmanız gerekiyor. Binaları daha da büyüterek ilerleyebiliyor ve giderek metropol haline gelebiliyorsunuz. İnşa ettiğiniz binalardan da para kazanabildiğiniz oyunda yeni binalar için para biriktirmeye çalışıyorsunuz. Farklı seviyelerin de bulunduğu oyunda keyifli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Eğlenceli mekanikleri ve sürükleyici atmosferiyle de ön plana çıkan Merge Town, mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. XP kazanıp seviyenizi yükseltmek için Merge Town'u sakın kaçırmayın. Kendi kategorisinde başarılı bir oyun olan Merge Town, ücretsiz olmasıyla da dikkat çekiyor. Aynı zamanda hızla geliştirebildiğiniz kasabınız sayesinde, oyundan sıkılmanız çok zor.

Merge Town oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Merge Town!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Merge Town ile kendi kasabalarınızı inşa edin, geliştirin ve birleştirip bir metropol şehri oluşturun.

Eğer hayallerinizde belediye başkanlığı varsa ve şimdiye kadar bir kasaba işletmek, arazi geliştirmek ve bir metropolisin sahibi olmak istiyorsanız Merge Town'dan başka bir yere bakmayın. Merge Town'u oynamak çok eğlenceliyken aynı zamanda sizi kendine bağlayan bir oyun olmasıyla dikkat çekiyor.

Merge Town oyununda bir araziye sahipsiniz ve bu araziyi bir kasabaya dönüştürmek sizin göreviniz. Her seferinde bir bina inşa ediyorsunuz. Her bina daha büyük bir bina oluşturmak için aynı çeşitteki diğer binalarla birleştirmeniz gerekiyor. Ayrıca arazi üzerine inşa ettiğiniz binalar size para kazandıracak. Yaptığınız binaları ne kadar büyük bir hale getirirseniz, kazancınız o kadar artıyor. Ne kadar çok kazanırsanız, o kadar fazla bina satın alabilir ve daha hızlı gelişebilirsiniz. Ayrıca yeni binalar keşfetmek ve yeni kasabalar yaratabilmek için paranızı kullanmanız gerekecek. Ekranın üst kısmındaki çubuk kasabanın gelişmişlik seviyesini ölçüyorken, XP kazanmak ve seviyelendirmek için binaları birleştirmeniz gerekiyor.

Kendi kategorisinde başarılı bir oyun olan Merge Town, ücretsiz olmasıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda hızla geliştirebildiğiniz kasabınız sayesinde, oyundan sıkılmanız çok zor.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Plane APK

    Merge Plane APK Android uçak simülasyonu oyununda kendi hava yolunuz ve apronunuzun kontrolünü ele alıyorsunuz. Uçak oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Merge Gnomes

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Robot Merge

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Merge Neon Car

    Parçalarını topla ve yepyeni bir neon aracı oluştur.
  • Farm Town

    Farm Town'da kendi çiftliğimizi yönetip geliştirmeye çalışıyoruz.
  • My Boo Town

    My Boo Town, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir şehir kurma oyunudur.
  • Idle Town

    Android cihazlarınız için çıkmış olan bir şehir kurma simülasyonu olan Idle Town tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Town Police Dog Chase Crime 3D

    Town Police Dog Chase Crime 3D bir polis köpeğini yönettiğiniz bir mobil oyundur