Mermaid's Newborn Baby Doctor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Mermaid's newborn Baby Doctor, çocuk yaştaki oyunseverlere hitap eden, sevimli bir bebek bakma oyunu.

Mermaid's Newborn Baby Doctor, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir çocuk oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda yeni doğum yapan bir denizkızının bebeğine bakmakla görevlendiriliyoruz.

Oyundaki bebeği bakmakla gerçek hayatta bir bebekle ilgilenmek arasında bir fark yok. Yapımcılar her türlü detayı düşünüp oyuna başarılı bir şekilde aktarmışlar. Oyunda bebeğin altını temizliyoruz, besliyoruz, gerektiğinde banyo yaptırıyoruz ve sevimli kıyafetler giydiriyoruz. Açıkçası bunları yapmak bir yetişkin için çok keyifli olmayabilir fakat çocuklar için eğlenceli bir deneyim olacaktır.

Mermaid's Newborn Baby Doctor'da bebeğin bakımı esnasında kullanabileceğimiz çok sayıda bakım aleti bulunuyor. Taraklar, fırçalar, süngerler, havlular, sağlık ürünleri ve kişisel bakım ürünleri bu eşyalar arasında sayılabilir.

Oyunun en dikkat çekici yanları arasında sevimli grafikleri ve ses efektleri bulunuyor. Oyundaki tüm modellemeler çocukların seveceği türde hazırlanmış. Oyunda çocukları olumsuz etkileyebilecek hiçbir hiçbir uygunsuz öğe yok. Eğer çocuğunuzun keyifli vakit geçirmesi için bir oyun arıyorsanız Mermaid's Newborn Baby Doctor ideal bir seçenek olabilir.

Emircan Erdoğan

Mermaid's Newborn Baby Doctor

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Mermaid's Newborn Baby Doctor, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bebek bakma oyunu.

Mermaid's Newborn Baby Doctor özellikle ufak yaştaki oyunseverlerin keyifle oynayabileceği oyunlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunu hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde sorunsuzca oynayabiliyoruz. Genel yapısı itibariyle oyun hem büyük hem de küçük ekranlar üzerinde oynamaya uygun.

Oyunda yeni doğum yapmış bir denizkızının beğeine bakma görevini üstleniyoruz. Elbette bu hiç de kolay bir görev değil. Gerçek hayattaki bebek bakmayla oyundaki bebeğe bakma arasında fark yok. Gerçek bir bebeğe bakmanın tüm zorluklarını oyunda da yaşıyoruz. Bebekle ilgilenmek için kullanabileceğimiz çok sayıda bakım aleti mevcut. Taraklar, kremler, havlular, bezler ve daha pek çok şey oyunda bizleri bekliyor.

Oyunun grafikleri tamamen çocuklar düşünülerek hazırlanmış. Sevimli ve ilgi çeken modellemeler oyun keyfini artırıyor ve çocukları adeta ekrana kilitliyor. Bu arada belirtmeden geçmeyelim, oyunda herhangi bir uygunsuz içerik yok, gönül rahatlığıyla çocuklarınıza oynatabilirsiniz.

Bebek bakma oyunları hoşunuza gidiyorsa ve çocuğunuza keyifli vakit geçirebileceği türden bir oyun arıyorsanız Mermaid's Newborn Baby tam size göre.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Baby Doctor

    Little Baby Doctor, minik ve sevimli bebeklere bakacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Baby Pet Clinic Vet Doctor

    Baby Pet Clinic Vet Doctor, sahipleri tarafından muayene edilmek için getirilen evcil hayvanları konu alan bir eğlence oyunudur.
  • Baby Dream House

    Baby Dream House, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir çocuk bakma oyunu.
  • Doctor Kids 2

    Doctor Kids 2, çocuk doktoru olduğunuz eğlenceli Android oyunu.
  • Sweet Baby Girl Beauty Salon

    Sweet Baby Girl Beauty Salon, güzellik salonuna gelen kızların görünümlerini değiştirip onları güzelleştirmeniz gereken eğlenceli bir Android çocuk oyunu.
  • Hand Doctor

    Hand Doctor, elinde yara ve hastalık belirtileri olan hastaların ellerini tedavi edeceğiniz eğitici ve eğlenceli bir Android çocuk oyunudur.
  • Baby Playground

    Baby Playground, çocukların severek oynayabileceği bir park kurma oyunu.
  • Baby Airlines - Airport City

    Baby Airlines - Airport City tüm aile bireyleri tarafından keyifle oynanabilecek türden bir oyun.