Merriam-Webster Dictionary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
337 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlar için İngilizce-İngilizce sözlük uygulamasıdır.

Bütün dünyaca bilinen, en ünlü ve popüler sözlük web servisinin artık mobil uygulamaları da var. Android cihazınıza indirip kullanabileceğiniz sözlük uygulaması gerçekten çok kapsamlı ve gelişmiş, aradığınız bir şeyi bulmamanız mümkün değil.

İngilizce sözcüklerin yine İngilizce açıklamalarını bulabileceğiniz uygulama daha çok akademisyen ve özel sektörde yurtdışından insanlarla birlikte çalışanlara hitap ediyor diyebilirim. Kelimeleri hem yazarak hem de telaffuz ederek arayabileceğiniz uygulamada kelimelerin sadece anlamlarını değil, eş anlamlılarını, karşıt anlamlılarını, örnek cümleler ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Uygulamada ayrıca günün sözcüğü bölümünden o güne özel kelimenin açıklamalarını okuyabilirsiniz.

Özellikler

  • Sesli arama.
  • Eş ve karşıt anlamlılar.
  • Sesli telaffuz.
  • Günün kelimesi.
  • Arama geçmişi.

Eğer siz de Android cihazlarınızda kullanmak üzere bir İngilizce sözlük arıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Merriam-Webster Dictionary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
22.3 MB DOSYA BOYUTU

iOs cihazlar için İngilizce-İngilizce sözlük uygulamasıdır.

Merriam Webster Dictionary, dünyaca ünlü İngilizce sözlük servisinin iOS cihazlar için geliştirilmiş olan mobil uygulamasıdır. Gerçekten geniş bir kelime veritabanına ve gelişmiş özelliklere sahip olan uygulama ile bir İngilizce sözcüğün İngilizce açıklamasını ve anlamını görebilirsiniz.

İngilizce Türkçe sözlükle karıştırılmaması gereken bu sözlük ile İngilizce bilginizi daha da geliştirebilirsiniz. Özellikle akademisyen, öğrenci ya da iş adamı/kadını iseniz işinize yarayacağını düşünüyorum.

Tek yapmanız gereken anlamını görmek istediğiniz kelimeyi yazmak ya da sesli olarak söylemek. Ardından uygulama size o kelimenin açıklamasını, sesli telaffuzunu, örnek cümlelerini, eş anlamlı ve karşıt anlamlı kelimelerini verir.

Ödev yapmak, araştırma yapmak, yeni kelimeler öğrenmek ve bir kelimede takılı kaldığınızda danışmak için gerçekten faydalı bir uygulama olduğunu düşündüğüm Merriam Webster Dictionary ayrıca internet bağlantısı da gerektirmez.

Kullanıcı dostu arayüzü ve geniş kelime tabanıyla kullanışlı bir sözlük olduğunu düşünüyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oxford Dictionary of English

    Oxford Dictionary of English ile dilediğiniz her yerde merak ettiğiniz kelimeleri sözlükte arayabilirsiniz.
  • Dictionary.com Dictionary & Thesaurus

    Dictionary.com Dictionary & Thesaurus, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz en iyi ve en kapsamlı İngilizce sözlük uygulamalarından bir tanesidir.
  • English Turkish Dictionary

    English Turkish Dictionary, Android cihazınızda ücretsiz kullanabileceğiniz çevrimdışı İngilizce Türkçe sözlük uygulamalarından biri.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.