MessagEase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır.

MessagEase, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır. Diğerlerinden çok farklı ve yenilikçi bir klavye uygulaması olduğunu söylemek mümkün.

Eğer standart klavyeniz size yeterli gelmiyorsa, veya onu kullanmakta zorlanıyorsanız alternatif bir klavye kullanmayı denemelisiniz. MessagEase telefonunuzda yazı yazmayı çok kolaylaştıracak alternatif bir klavye uygulaması.

Klasik qwerty klayvelerinden farklı ve yeni bir deneyim sunan uygulamada kolaylık, hız ve doğruluk amaçlanıyor. İlk başta alışmakta biraz zorlanabilirsiniz fakat alıştıktan sonra rahatlığından vazgeçemeyebilirsiniz.

Son yapılan araştırmalardan ilham alınarak yeni bir teknik denenen uygulamada temelde 9 büyük buton sunarak bu butonlara bazı harfler yerleştiriyor. Bu harfler ise yazma hızınızı  artıracak şekilde dizayn edilmiş.

Uygulamada aynı zamanda kelime tahmin özelliği de bulunuyor. Eğer isterseniz uygulamayı indirdikten sonra bu kelime tahmin paketini de indirebilirsiniz. Ayrıca klavyenin büyüklüğünü, şeklini, yazı tipini ve renkleri de istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Eğer siz de böyle bir alternatif klavyeye ihtiyaç duyuyorsanız MessagEase'i kesinlikle denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

MessagEase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır.

iOS cihazlarınızdaki yazma deneyiminizi artırmak üzere tasarlanmış pek çok klavye uygulaması var. Fakat bütün bu diğerlerinden farklı şekilde tasarlanan ve yenilikçi sistemiyle size bambaşka bir deneyim kazandıracak olan MessagEase hepsinden çok farklı.

Bu uygulamanın temel olarak diğerlerinden farkı ve en önemli özelliği qwerty klavye tipini kullanmıyor olması. Yapılan bilimsel araştırmalardan ilham alınarak tasarlanan bu klavyede temelde 9 büyük buton sunarak bu butonlara bazı harfler yerleştiriyor. Bu harfler ise yazma hızınızı  artıracak şekilde dizayn edilmiş.

İlk kullanmaya başladığınızda belki zorlanabilirsiniz ve bir süre alışmak için zamana ihtiyacınız olabilir çünkü diğer klavyelerden çok farklı. Fakat bir kere alıştıktan sonra rahatlığını başka hiçbir klavyede bulamayacaksınız.

Ayrıca uygulamayı indirdikten sonra kelime tahmin paketini de ayrıca indirebilirsiniz. Yine klavyenin büyüklüğü, şekli, yazı tipi ve renkler gibi özellikleri de istediğiniz gibi ayarlama şansına sahipsiniz.

Eğer standart klavyeniz size yeterli gelmiyor ve daha hızlı yazmak istiyorsanız, bu klayve uygulamasını indirip denemenizi öneririm.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.