Messenger for Pokemon GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
353 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.

Messenger for Pokémon GO, Android üzerinde kullanılabilen bir mesajlaşma uygulamasıdır. 

Pokémon GO oyuncularının muzdarip olduğu konulardan bir tanesi de oyun açıkken, efektif bir şekilde mesaj yoluyla iletişim kuramamaları. Facebook Messenger bunun için en ideal uygulamalardan bir tanesi olsa da her zaman doğru şekilde çalışmayabiliyor. Bu açığı gören bir grup yazılımcı ise Pokémon GO'ya özel bir mesajlaşma servisi kurmayı düşünmüşler ve bunu şimdilik sadece Android için hasyata geçirmeyi başarabilmişler.

Uygulama sayesinde çevrenizdeki aynı uygulamayı kullanan diğer eğitmenleri görebildiğiniz gibi onlarla iletişime geçme şansı da yakalayabiliyorsunuz. Uygulamanın en iyi yanlarından bir tanesi ise aynı takımda yer alan oyuncuların kendileri için bir grup sohbeti başlatabilmesi ve takımsal konuşmaları bu grup üzerinden yürütebilmesi. Oyun açıkken bir baloncuk şeklinde ekranda beliren uygulama, böylece rahat şekilde hem oyun oynayıp hem de konuşmaya devam etmenize yardımcı oluyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • Selfied for Messenger

    Selfied for Messenger uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda kendi fotoğraf emojilerinizi yaratabiliyorsunuz.
  • Sound Clips for Messenger

    Sound Clips for Messenger uygulaması sayesinde Android Facebook Messenger üzerinden eğlenceli ses klipleri gönderebilirsiniz.
  • Battery Go

    Battery Go ile artık Pokemon Go oynarken ekran karartmasını dert etmenize gerek yok; rahatlıkla Pokemon avlayabilirsiniz!
  • Battery Extender GO

    Battery Extender GO, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler üzerinde Pokémon GO oynarken, daha az şarjınızın gitmesini sağlayan bir uygulamadır.
  • Fly GPS

    Fly GPS, Pokemon Go gibi Android oyunlarında işe yarar sahte konum uygulaması.
  • Jurassic World Alive

    Pokemon Go benzeri dinozorlu artırılmış gerçeklik oyunu