Metal Detector

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38,103 TOPLAM İNDİRME
0.04 MB DOSYA BOYUTU

Metal Detector, mobil cihazı bir metal tarayıcısına dönüştüren başarılı bir uygulamadır.

Metal Detector, Android işletim sistemini kullanan mobil cihazı bir anda başarılı bir metal tarayıcısına dönüştüren uygulamadır.

Metal Detector ile çevrenizdeki alanlarda yer alan metal oranını tespit edebilirsiniz. Uygulama hassasiyetinin kullanıcı tarafından belirlenebildiği bu çalışmada, birkaç metal eşya üzerinden uygulamanın çalışmasını kontrol edebilir ve sonrasında merak ettiğiniz tüm noktaların metal olma durumuna göz atabilirsiniz.

Oldukça sade bir arayüzü bulunan uygulama her ne kadar 0 kesin tespitler yapamasa da oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Motion Detector Pro

    Motion Detector Pro, ortamdaki hareketi algılarak kısa mesaj ve e-posta bildirimi yapan mobil uygulamadır.
  • Heartbleed Detector

    Heartbleed Detector, Android cihazlarınızın Heartbleed açığından etkilenip etkilenmediğini test eden ücretsiz bir uygulamadır.
  • Stagefright Detector

    Stagefright Detector, Android cihazınızın Stagefright virüsünden etkilenip etkilenmediğini öğrenebileceğiniz ufak bir uygulama.
  • AppBrain Ad Detector

    AppBrain Ad Detector Android cihazınızda reklamlardan korunmanızı sağlayabilecek bir uygulamadır.
  • McAfee Heartbleed Detector

    McAfee Heartbleed Detector ile Android'li cihazınızın ve kullandığınız uygulamaların Heartbleed açığından etkilenip etkilenmediğini hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
  • ESET Stagefright Detector

    ESET Stagefright Detector, Stagefright Android güvenlik açığından cihazınızın etkilenip etkilenmediğini öğrenebileceğiniz uygulamalar arasında.
  • Lie Detector Fun Game

    Lie Detector Fun Game, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayarak gerçekleri ve yalanları ortaya çıkaracağı eğlenceli bir oyundur.
  • Trend Micro Heartbleed Detector

    Trend Micro Heartbleed Detector, mobil cihazınızın ve uygulamaların Heartbleed açığından etkilenip etkilenmediğini tespit eden bir güvenlik uygulamasıdır.