Metal Madness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME

Puan ve beceri için çevrimiçi oyuncularla rekabet edin.

Yoldaki asfaltı yak ve farklı kategorideki araçlarla yarışa katıl: spor otomobiller, kamyonlar, SUV'ler ve Muscle car'lar. Haydutlar ve zorlayıcı ölüm rallisinde yasa dışı kalanlar, füze rampaları, av tüfeği, alev silahı, keskin nişancı tüfekleri, makineli tüfekler ve tesla kuleleri kullanarak yarışlarda galip gelin!

Metal Madness, insanlığın enerji kaynaklarının hızla tükendiği ve dünyanın bozulmuş metal kaosuna düştüğü bir yakın gelecekte gerçekleşiyor. Patlama dumanı, savaş meydanlarının ufkunda yükseliyor ve şimdi Carma'yı elinize alma zamanı geliyor. Fighter, Healer, Stalker, Destroyer gibi takımlara katılın ve PvP savaşa başlayın.

Sınıfların her birinin kendi özellikleri ve yetenekleri vardır. Oyun içi çevrimiçi sohbet yoluyla arkadaşlarınızla iletişim kurun. Bu şekilde eğlencenize eğlence katmaya hazır mısınız?

Ömer Dursun

Metal Madness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Silahlı arabalara atlayın ve tam gazla öfke yoluna çıkın.

Silahlı arabaların yer aldığı Metal Madness'da tam hızla öfke yoluna ilerleyin. Zırhlı metal canavarlar, gerçek tanklar ve en üst hiperkarlar: Hepsi sizin seçiminize bağlı. Katlayın ve ileriye doğru yarışın, güçlü bir silahtan ateş edin ve aracınızın zırhını yükseltin. 

Her türlü farklı silahlar: alev püskürtücüler, roketatarlar, plazma silahları, Tesla tabancaları ve daha fazlası. Çevrimiçi eylem ve takım savaşlarının bir kan banyosu bekliyor. Benzersiz yetenekler, savaş tankı, süper zırhlı off-road araçlar ve büyük canavarlarla 12 farklı detayda araçları kullanma şansına sahip olun.

En güçlü ölüm yarışçıları ve çılgın araç katilleri için lider tabloları ve madalyaların yer aldığı oyunda gerçek bir kavgada olduğu gibi, bir kahraman olabilirsiniz veya rakiplerinizin sizi patlatmasına izin verirsiniz!

 

 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Madness 2

    Zombie Madness 2, farklı silahlar kullanarak karşınıza çıkan zombi ordularını yok etmeniz gereken aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Gangster Granny 2: Madness

    Gangster Granny 2: Madness ilginç bir aksiyon oyunudur
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Madness Cubed

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • Full Metal Jackpot

    Online düşmanlara karşı savaşın ve jackpot'ları çalın.
  • Rooms of Doom: Minion Madness

    Rooms of Doom: Minion Madness mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Metal Soldiers 2

    Metal Soldiers 2, Rambo gibi savaştığınız aksiyon platform oyunu.
  • Metal Squad

    Metal Squad, grafikleriyle nostalji yaşatan iki boyutlu ateş etme - aksiyon oyunu.