Metal Shooter: Run and Gun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Metal Shooter: Run and Gun, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Metal Shooter: Run and Gun, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir platform aksiyonudur. İşgal edilen yerleri geri almaya çalıştığımız oyunda dünyayı kötü güçlerden koruyoruz.

Harika görsellere sahip bir platform oyunu olarak karşımıza çıkan Metal Shooter: Run and Gun, düşman işgaline karşı geldiğiniz eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyundur. 2200'lü yıllarda geçen oyunda dünyayı işgal eden dış güçlerle mücadele ediyor ve platformlar arasında ilerliyorsunuz. Birbirinden farklı mekaniklerin yer aldığı oyunda dikkatli olmalı ve karşınıza çıkan tuzaklardan kaçmalısınız. Farklı silahları da kulanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Düşmanlarınızı ortadan kaldırmalı ve dünyayı kurtarmalısınız. Kaynaklarınızı idareli kullanmalı ve hayatta kalmaya çalışmalısınız. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Metal Shooter: Run and Gun'ı mutlaka denemelisiniz. Renkli görsellerin ve heyecan verici parkurların yer aldığı Metal Shooter: Run and Gun'ı sakın kaçırmayın.

Liderlik tablosuna da sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmalı ve rakiplerinizi geride bırakmalısınız. Farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda dikkatli olmalı ve tehlikelerden uzak durmalısınız. Metal Shooter: Run and Gun oyununu sakın kaçırmayın.

Metal Shooter: Run and Gun oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Metal Shooter: Run and Gun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Metal Shooter: Run and Gun, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Metal Shooter: Run and Gun, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Düşman işgaliyle mücadele ettiğiniz oyunda dikkatli olmalı ve dünyayı kurtarmalısınız.

Platformlar arasında ilerlediğiniz harika bir platform oyunu olan Metal Shooter: Run and Gun, eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyundur. Dış güçlerle mücadele ettiğiniz bir oyun olan Metal Shooter: Run and Gun, aynı zamanda arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Oyunda dikkatli olmalı ve tuzaklardan kaçmalısınız. Oyunda işgal edilen yerleri geri almaya çalıştığımız oyunda dünyayı kötü güçlerden koruyoruz. Ayrıca kaynaklarınızı idareli kullanmalı ve hayatta kalmaya çalışmalısınız. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Metal Shooter: Run and Gun'ı mutlaka denemelisiniz. Oyunda farklı silahlar ve karakterler de kullanabiliyorsunuz.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmalı ve rakiplerinizi geride bırakmalısınız. Dikkatli olmalı ve tuzaklardan kaçmalısınız. Metal Shooter: Run and Gun oyununu mutlaka denemelisiniz. Metal Shooter: Run and Gun oyununu sakın kaçırmayın.

Metal Shooter: Run and Gun oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Gun Die

    Hazine için hayatınızı ne kadar tehlikeye atabilirsiniz?
  • Prison Run and Gun

    Prison Run and Gun, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
  • Metal Shooter

    Metal Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Metal Strike War

    İnternetsiz oynanabilen harika bir shooter oyunu
  • Nun Attack: Run & Gun

    Nun Attack: Run & Gun, kontrol edeceğiniz rahibeler ile karanlık ve tehlikeli güçlere karşı savaş vereceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Run & Gun: BANDITOS

    Run & Gun: BANDITOS (HAYDUTLAR), tüm Android cihazlarda akıcı oynanış sunan vahşi batı oyunu.
  • Stickman Legends: Gun Shooter

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Double Gun

    Double Gun tamamen aksiyona dayalı oyun yapısıyla dikkat çeken ücretsiz bir shooter oyunudur.