METAL SLUG DEFENSE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,581 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

METAL SLUG DEFENSE retro oyunlar ile yeni mobil oyunları birleştiren bir oyundur

METAL SLUG DEFENSE eğer 90'lı yıllarda atari salonlarında SNK ve NEOGEO'nun efsanevi ilerlemeli aksiyon oyunu Metal Slug'ı keyifle oynadıysanız hoşunuza gidebilcek bir mobil kule savunma oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan METAL SLUG DEFENSE klasik Metal Slug oyunlarının retro tarzıyla güncel kule savunma oyunlarının yapısını birleştirmekte. Oyun grafik olarak serinin alışılmış çizgisini korurken oynanış olarak farklı öğeler sunuyor. METAL SLUG DEFENSE'de temel amacımız Metal Slug oyunlarında yer almış kahramanlardan kendimize bir takım oluşturmak ve üzerimize saldıran düşmanlarımızı durdurark karargahlarını ele geçirmek. Bu iş için bize oyunun başlarında standart birlikler verilirken oyun ilerledikçe yeni birliklere ve kahramanlara ulaşabiliyoruz. Ayrıca farklı birlikler inşa eden birlikler de kullanabilmemiz mümkün. Oyunda birlikleri düşmanımızın üzerine gönderirken özel yeteneklerinden de faydalanabiliyoruz.

2 boyutlu bir yapıya sahip olan METAL SLUG DEFENSE'de her birliğimiz belli bir cana sahip. Bunun yanında saldırı gücümüz de limitli. Ürettiğimiz her birlik saldırı gücümüzü azaltıyor; fakat bu saldırı gücümüz zamanla yenileniyor. Bu nedenle oyunu oynarken stratejik bir şekilde birliklerimizi yönetmeli ve düşmanlarımızı yenmeliyiz.

METAL SLUG DEFENSE oyunu WiFi üzerinden diğer oyunculara karşı oynamamıza da imkan tanımakta.

Can Erdil Şentürk

METAL SLUG DEFENSE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
30.2 MB DOSYA BOYUTU

METAL SLUG DEFENSE retro tarzda bir kule savunma oyunudur

METAL SLUG DEFENSE eğer iOS işletim sistemini kullanan bir iPhone veya iPad sahibiyseniz ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Metal Slug serisi aslında 90'lı yıllarda jetonla oyun oynadığımız atari salonlarından tanıdığımız bir oyun serisiydi. SNK ve NEOGEO tarafından oyun severlere sunulan bu oyun 2 boyutlu grafiklere sahip ilerlemeli bir aksiyon oyunuydu. Aradan geçen zamanın ardından ise bu efsane yeni ve yaratıcı fikirlerle geri dönmeye başladı. Bu yaratıcı fikirlerden biri olan METAL SLUG DEFENSE yeni nesil kule savunma oyunu yapısını Metal Slug serisinin retro tarz grafikleri ve kahramanlarıyla birleştiriyor.

METAL SLUG DEFENSE'de temel amacımız düşman kuvvetleri üzerimize saldırırken bize verilen saldırı gücünü dikkatli bir şekilde kullanarak birimler üretmek ve düşmanlarımızı yok ederek kararhaglarını ele geçirmek. Saldırı gücümüz yeni birimler ürettikçe azalıyor ve zaman içerisinde kendini yeniliyor. Ürettiğimiz birimler farklı özel yeteneklere sahip ve bu yetenekler kullanılabilir hale geldiğinde renk değiştiriyorlar. Bu nedenle savaş alanını takip ederek bu yeteneklerden faydalanmamız gerekiyor.

METAL SLUG DEFENSE oyunu WiFi üzerinden diğer oyuncularla oynamamıza da izin vermekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal Slug : Commander

    Metal Slug : Commander, kart tabanlı askeri strateji - savaş oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • METAL SLUG

    METAL SLUG mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz klasik bir atari oyunudur
  • METAL SLUG 2

    METAL SLUG 2 klasik atari oyununun mobil versiyonudur
  • Metal Slug 3

    Metal Slug 3, popüler atari salonu oyununun mobil versiyonudur.
  • METAL SLUG ATTACK

    METAL SLUG ATTACK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savunma - saldırı oyunudur
  • METAL SLUG X

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Metal Slug Infinity

    Efsane atari oyunu mobilde!
  • Zombie Defense

    Zombie Defense eğlenceli bir strateji oyunudur