Metal Strike War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

İnternetsiz oynanabilen harika bir shooter oyunu

Metal Strike War, gelecekte geçen, dünyayı kurtarmak için mücadele ettiğimiz aksiyon yüklü bir mobil oyun. Biraz çizgi film biraz flaş oyunları anımsatan görsel çizgilerine sahip süper eğlenceli bir shooter oyunu bizlerle.

Dünyaya egemen olmak için yıkıcı silahların yanında genetiği değiştirilmiş organizmalar üreten bir gruba karşı mücadeleye giren 5 kahramanı yönettiğimiz oyunda görevleri tamamlayarak ilerliyoruz. Yani online değil offline (internetsiz) oynanabilen iki boyutlu bir shooter oyunu Metal Strike War. Hızlı tempolu oynanış sunan yapımda mermilerden kaçıyor, düşman birimlerini havaya uçuruyor, havada çarpışıyor, boss’larla kapışıyoruz. Tabanca, AK-47, lazer, M60, keskin nişancı tüfeği, uzi, pompalı tüfek, roket atar gibi bilindik silahlar dışında her karakterin sadece kendisinin kullanabildiği özel silahlar mevcut.

Üç ufak haritalı zorlu aşamalar sunan shooter oyunu eski stil ateş etmeli oyun arayan oyunculara hitap ediyor. Görseller, atmosfer, oynanış stili, içerik kısacası dikkat çeken tüm detaylar seneler öncesinin oyunlarını akıllara getiriyor ancak bu demek değil ki; retro bir oyun. Capcanlı grafikler, animasyonlar çok hoş.

Erkan Calp

Metal Strike War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
215.1 MB DOSYA BOYUTU

Capcanlı grafikler, harika animasyonlar, hızlı tempolu oynanış!

Metal Strike War, eski tip shooter oyunlarını arayanlara tavsiye edeceğim, görselleriyle ve oynanışıyla kalitesini ortaya koyan bir yapım. iOS cihazınızda internetsiz (offline) oynayabileceğiniz ateş etmeli, aksiyon yüklü macera oyunu arıyorsanız temposu bir anlığına bile olsa düşmeyen bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Yan kamera bakış açısından oynanış sunan diğer deyişle iki boyutlu shooter oyunları arasında Metal Strike War. Mobildeki en iyi aksiyon macera oyunu diyemem lakin oynamaya başladığınızda zor bırakacağınız bir oyun. Oyunda Dünyaya egemen olmak için yıkıcı silahlar dışında genetiğiyle oynanmış organizmalar üreten bir gruba karşı mücadele ediyorsunuz. Her karakterin 5 silahı (dördü ortak, biri özel silah) var. Her bölümde üç ufak harita var ve her haritanın sonunda mücadeleci boss’larla karşılaşıyorsunuz.

Metal Strike War Özellikleri:

  • Capcanlı yüksek kalitede grafikler ve etkileyici animasyonlar
  • Yüzlerce gerilim yüklü görev
  • Onlarca çeşit silah
  • Bağımlılık yapan oynanış
  • Kolay ve sezgisel kontroller

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kuboom APK

    Kuboom APK Android FPS shooter oyunu, Counter Strike benzeri oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor. 3D Online FPS oyunu oynaması ücretsiz!
  • Spinny Gun

    Süper eğlenceli ateş etme oyunu
  • Mayhem - PVP Arena Shooter

    Ölüm avcıları arenalarda bir araya geliyor.
  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • Major Mayhem 2

    Major Mayhem, göreve geri döndü ve bir kez daha kötülük kuvvetleriyle karşı karşıya.
  • Ultra Kill: Online War Shooter

    Ultra Kill: Online War Shooter aksiyon dolu bir mobil savaş oyunudur
  • Sniper War: Alien Shooter

    Sniper War: Alien Shooter bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunudur
  • Standoff 1 APK

    Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.