MetiSafe İlaç Hatırlatma

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

MetiSafe İlaç Hatırlatma ile kolayca ilaçlarınızı ne zaman alacağınızı hatırlayabilirsiniz

MetiSafe İlaç Hatırlatma kullanıcılara ilaç hatırlatma konusunda oldukça pratik çözüm sunan bir mobil ilaç hatırlatıcıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir ilaç hatırlatma uygulaması olan MetiSafe İlaç Hatırlatma sayesinde ne kadar yoğun olursanız olun ilaçlarınızı unutma derdini ortadan kaldırabiliyorsunuz. Eğer diyabet veya astım gibi hastalıklar nedeniyle düzenli bir şekilde ilaç kullanmanız gerekiyorsa bu ilaçlarınızı ne zaman alacağınızı hatırlamak bazen güç olabiliyor. Gün içinde yoğun olduğunuz zamanlarda, iş veya farklı birşeyle uğraşırken ilaçlarınızı unutabiliyorsunuz. İşte MetiSafe İlaç Hatırlatma kullanarak bu tür dertlerden kurtulabilirsiniz. Eğer bir hasta ile ilgileniyorsanız ve ilaçlarını zamanında alması yüksek önem taşıyorsa yine MetiSafe İlaç Hatırlatma uygulamasından yararlanabilirsiniz.

MetiSafe İlaç Hatırlatma ile tek bir ilaç ya da birden fazla ilaç için hatırlatıcılar kurabiliyorsunuz. Hatırlatıcıları kurabilmek için ilk olarak ilaç adını giriyorsunuz. Bu hatırlarıcılara tek bir hatırlatıcı zamanı veya farklı hatırlatıcı zamanları atayabiliyorsunuz. Son olarak ilaç şeklini ve rengini (aşılar da dahil olmak üzere) belirleyebilmektesiniz. Hatırlatıcılarda sesli uyarı sistemi de kullanabiliyorsunuz. MetiSafe İlaç Hatırlatma görsel olarak anlaşılır ve temiz bir arayüz sunmakta.

MetiSafe İlaç Hatırlatma beraberinde güzel özellikler de getiriyor. Telefonunuz veya tabletiniz uyku modunda bile olsa MetiSafe İlaç Hatırlatma size ilaç alma zamanını hatırlatabiliyor. Uygulama ile aldığınız ilaçlar aylık olarak kayıt altına alınıp raporlanabiliyor ve Excel dosyasına aktarılabiliyor. MetiSafe İlaç Hatırlatma uygulaması, herhangi bir ilacı almadığınızda aile fertlerinize veya bakıcılarınıza bildirim gönderebiliyor.

Can Erdil Şentürk

MetiSafe İlaç Hatırlatma

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
20.1 MB DOSYA BOYUTU

MetiSafe İlaç Hatırlatma ile ilaçlarınızı ne zaman alacağınızı kolayca hatırlayabilirsiniz

MetiSafe İlaç Hatırlatma eğer ilaçlarınızı alacağınız zamanları  hatırlamakta güçlük yaşıyorsanız size pratik bir ilaç hatırlatıcı olarak yardımcı olacak bir mobil ilaç hatırlatma uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan MetiSafe İlaç Hatırlatma günlük hayatımızdaki yoğunluktan ötürü ilaçlarımızı almayı unutma derdinden bizi kurtarıyor. Eğer diyabet veya astım gibi sağlık problemlerimiz varsa ilaçlarımızı zamanında almak büyük önem taşımaktadır. İş hayatımızdaki veya günlük işlerimizdeki yoğunluk ise bizim ilaçlarımızı alacağımız zamanları unutmamıza sebep olabilmektedir. Bu durumun daha ileri sağlık problemlerine yol açmaması için MetiSafe İlaç Hatırlatma kullanabilirsiniz.

MetiSafe İlaç Hatırlatma temel olarak periyodik olarak aldığınız bir veya birden fazla için size özel hatırlatıcılar kurma imkanı veriyor. İlaç tabanlı olarak oluşturacağınız hatırlatıcılara tarih ve saat atayabiliyor, hatırlatıcının size ilaç alım zamanlarını sesli bir şekilde bildirmesini sağlayabiliyorsunuz. MetiSafe İlaç Hatırlatma iOS cihazınız uyku modunda olsa bile size ilaç zamanınızı hatırlatabiliyor.

MetiSafe İlaç Hatırlatma içerisinde yer alan raporlama özelliğ sayesind ilaç alma raporlarınızı Excel dosyası halinde kaydedebilirsiniz ve doktorunuzla paylaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Neo-İlaç

    Neo-İlaç uygulamasında, yenidoğan bebeklerin kullanacağı ilaçların bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
  • Hastalık ve İlaç Rehberi

    Hastalık ve İlaç Rehberi uygulaması, çeşitli hastalıklar ve ilaçlar hakkında bilgi alabilmenizi sağlıyor.
  • Cep İlaç

    Cep İlaç, Andorid için hazırlanmış bir ilaç rehberi uygulamasıdır.
  • Medidoz İlaç Hatırlatıcı

    İlk Türkçe ilaç hatırlatıcı uygulama olan Medidoz İlaç Hatırlatıcı, kullanımı son derece kolay olan bir Android uygulamasıdır.
  • EczaPlus İlaç Bilgi Sistemi

    EczaPlus İlaç Bilgi Sistemi, sağlık sektöründe çalışanları ilgilendiren önemli ve yararlı bir ilaçlar hakkında bilgi alma uygulaması.
  • İlaç Takip Sistemi Mobil

    İlaç Takip Sistemi Mobil, ülkemizde kullanılan ilaçları sorgulayarak detaylı bilgiler alabileceğiniz Sağlık Bakanlığı resmi Android uygulamasıdır.
  • İlaç Takip Sistemi

    İlaç Takip Sistemi uygulaması ile ilaçlar hakkında detaylı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.
  • İlaç Etkileşim Rehberi

    İlaç Etkileşim Rehberi uygulamasında ilaçların gösterdikleri yan etkiler, etkileşimler ve diğer pek çok bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.