Mi Store

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Mi Store, Xiaomi'nin mağaza uygulamasıdır.

Mi Store, Xiaomi’nin resmi uygulamasıdır. Yakınınızda Xiaomi mağazası yoksa veya Xiaomi mağazasına gitmek istemediğinizde Mi Store uygulaması üzerinden Xiaomi’nin çıkardığı tüm ürünlere göz atabilir ve kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Mi Store İndir

Xiaomi Mi Store uygulaması, hareket halindeyken alışveriş yapmanıza yardımcı olur. Xiaomi akıllı telefonları, tabletleri, akıllı bileklikleri, akıllı ev aletleri ve diğer ürünlerini arayıp satın alabilirsiniz. Uygulama, Xiaomi ürünleri ve özel indirimlerden ilk haberdar olmanızı sağlar. Beğendiğiniz teknolojik ürünleri kredi ve banka kartlarıyla ödeme yaparak satın alabilirsiniz. Aldığınız üründe sorun yaşamanız durumunda Mi.com’un kolay iade seçeneğiyle ürününüzü orijinal yeni ürünle kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Ayrıca Mi.com sayfasındaki Hizmetler bölümünden Xiaomi’ye ulaşabilir ve sorularınızı iletebilirsiniz.

  • Mi Hakkında En Yeni Gelişmeler – Yeni lansman ve ürünler ile ilgili en güncel bilgiler
  • Mi Ürünlerini Keşfedin – En popüler Mi ürünlerini ve özelliklerini keşfedin.
  • Güncel Kalın – M ürünleri hakkında en son makaleleri okuyun.
  • Siparişinizi Yönetin – Sipariş takibi ve adrese teslim
Erkan Calp

Mi Store

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
73.2 MB DOSYA BOYUTU

Mi Store, Xiaomi'nin resmi mağaza uygulamasıdır. Xiaomi akıllı telefonları, tabletler, bileklikler, ev ürünleri ve diğer teknolojik ürünlere göz atıp satın alabilirsiniz.

Mi Store, Xiaomi’nin resmi iOS uygulaması olup evde, işte, her yerden size alışveriş yapabilme imkanı sunar. Xiaomi mağazasına uğramadan, oturduğunuz yerden en yeni teknoloji ürünlerine göz atabilir ve banka/kredi kartınızla satın alabilirsiniz.

Xiaomi Mi Store İndir

Mi Store uygulaması, size Xiaomi’nin cep telefonlarını, tabletlerini, aksesuarlar ürünlerini arama ve satın alma, kayıt olarak anında indirim alma, siparişlerinizi güvenli bir şekilde ödeyip takip etme ve farklı ödeme yöntemleri sunan hızlı ve sezgisel bir arayüz sağlar. Uygulama ile Xaomi ürünleri ve özel indirimlerden ilk siz haberdar olursunuz.

Mi Store, satın aldığınız bir ürün için pek çok seçenek dahil olmak üzere tüm büyük kredi ve banka kartlarıyla ödeme sunar. Mi.com’un kolay iade seçeneğiyle bozulan ürününüzü orijinal yenisiyle kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Mi.com sayfasındaki Hizmetler alanından Xiaomi destek ekibine her türlü öneri ve sorularınızı iletebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Huawei Store

    Huawei Store uygulamasını kullanarak en yeni Huawei ürünlerini resmi mağazadan satın alabilirsiniz.
  • Xiaomi Mi Calendar

    Xiaomi Mi Calendar Android İndir: Modern, sade, kullanışlı takvim uygulaması
  • Mi Fit

    Mi Fit, Xiaomi akıllı saat ve akıllı bileklik kullanıcıları için sağlık ve fitness uygulaması.
  • Xiaomi Mi Remote Controller

    Elektrikli ev aletlerini Android telefonunuzdan kontrol edin.
  • Sende Var Mı?

    Sende Var Mı?, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz, kullanmadığınız kadın ve bebek ürünlerini alıp satabileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır.
  • Xiaomi Mi Browser

    Xiaomi Mi Browser İndir: Android telefonlar için internet tarayıcısı
  • Trendyol APK

    Trendyol, Türkiye'nin en çok indirilen alışveriş uygulaması. İndirim kodu, güvenilir satıcılar, express hizmeti Trendyol mobil uygulamasında.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.