Micro Battles 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Micro Battles 2, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunları paketi.

Micro Battles 2, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu. Aslında Micro Battles 2 tek bir oyundan ibaret değil. Tıpkı ilk versiyonda olduğu gibi bu versiyonda da birçok oyun seçeneğiyle karşı karşıyayız.

Micro Battles 2'de birbirinden ilginç oyunlar yer alıyor. Bu oyunlar farklı karakterlere sahip olsalar da her biri iki oyuncu ile tek bir ekran üzerinden oynanabiliyorlar. Mavi ve kırmızı taraflardan birisini seçip tarafımızda bulunan buton yardımıyla karakterimizi kontrol edebiliyoruz.

Micro Battles 2'de ne yazık ki sadece tek bir oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Ücretli olarak sunulanlar genel olarak çok daha başarılı yapımlar fakat ücretsiz olan da epey eğlenceli. Özellikle arkadaşımızla oynayabildiğimiz için işler çok daha keyifli ilerliyor.

Micro Battles 2'de kullanılan grafikler ilk versiyondaki ile neredeyse aynı. Pikselleştirilmiş grafikler oyuna retro bir hava kazandırıyor. Elbette ses efektleri de pikselleştirilmiş görüntülerle uyumlu olacak şekilde tasarlanmış.

Genel olarak eğlenceli bir oyun olan Micro Battles 2, arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin denemesi gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

Micro Battles 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Micro Battles 2, içerisinde birçok oyun barındıran ücretsiz bir beceri oyunları paketi.

Micro Battles 2, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. İlk oyunun izinden ilerleyen Micro Battles 2'de karşımıza yepyeni oyunlar çıkıyor.

Oyuna adım attığımız karşımıza yine 8 bitlik görsel ve ses efektleri ile donatılmış bir arayüz çıkıyor. Bu, nostaljik retro oyunlar oynamaktan keyif alanları etkileyebilecek bir detay.

Oyunu benzersiz kılan detaylardan en önemlisi de, oyunların değişken yapılarına rağmen tek buton kontrol edilen mekanizmalara sahip olmaları. Seçtiğiniz oyun ne olursa olsun karşınıza aynı kontrol dinamikleri çıkıyor. Her seferinde yeniden keşfetmek ve öğrenmek zorunda kalmıyorsunuz. Bu durum iki oyuncunun aynı ekran üzerinde bir araya gelip, hiçbir konfor problemi yaşamadan mücadele edebilmelerini sağlıyor.

Ekranın sağ ve sol bölümlerinde bulunan mavi ve kırmızı butonlar yardımı ile seçilen oyundaki karakterimizi rahatça yönlendirebiliyoruz. Oyunda ne yazık ki tek bir bölüm açık ve diğerlerini de oynayabilmek için ücret karşılığı satın almalar yapmamız gerekiyor.

Genel olarak eğlenceli bir çizgide ilerleyen Micro Battles 2, arkadaşları ile bir araya gelerek keyifli mücadeleler yaşamak isteyen oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Micro Battles 3

    Micro Battles 3, içerisinde birçok multiplayer oyun barındıran bir beceri oyunu paketi.
  • Micro Battles

    Micro Battles ile arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eski atari oyunları tadında rekabet içeren birçok 8-bit mini oyun bulacaksınız. Sadece iki tuşla oynanan oyunların hepsi birbirinden keyifli.
  • Sweets Battles

    Sweets Battles, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen bir tür beceri oyunudur.
  • BTD Battles APK

    BTD Battles APK Android kule savunma oyununda oyuncular kafa kafaya geliyor! Bloons TD Battles, mobil strateji oyunları sevenleri ekran başına kilitliyor.
  • Pirate Battles: Corsairs Bay

    Pirate Battles: Corsairs Bay ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Total War Battles: KINGDOM

    Total War Battles: KINGDOM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Snail Battles

    Snail Battles bolca aksiyona yer veren bir mobil savaş oyunudur
  • Spaceship Battles

    Spaceship Battles, Android cihazlar için geliştirilmiş bir uzay savaşı oyunu olarak dikkat çekiyor.