Microsoft Build

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Build, 30 Mart - 1 Nisan 2016 arasında gerçekleşecek olan Build 2016 Geliştirici Konferansı için hazırlanan resmi uygulama.

Microsoft Build, 30 Mart - 1 Nisan 2016 tarihleri arasında San Francisco’da gerçekleşecek Build 2016 Geliştirici Konferansı için hazırlanmış resmi bir uygulama. Web tarayıcılar üzerinden canlı olarak izlenebilecek etkinlikte olan biteni Android akıllı telefonumuza taşıyan etkinlik uygulaması konferansa kayıt esnasında verilen Microsoft hesabı ve şifre ile giriş yapılarak kullanılabiliyor.

Microsoft’un her yıl düzenlediği, yepyeni ürünlerini tanıttığı Build Geliştirici Konferansı için hazırlanmış resmi uygulama diğer etkinlik uygulamalarından farklılık göstermiyor. Etkinlikte hangi konuşmacıların ve katılımcıların yer aldığını öğrenebiliyor, konferans oturum listesine erişebiliyor, röportaj yapacağınız Microsoft grup ve partnerlerinin kimler olduğunu öğrenebiliyor, konferansa katılanlarla sohbet edebiliyorsunuz. Ayrıca konferansın gerçekleştiği yeri harita üzerinden öğrenebiliyorsunuz.

Windows 10 üzerinde çalışan yepyeni Lumia amiral gemisi modeller, yeni Surface tabletler, evrensel uygulamalar ve daha pek çok yeni ürünün tanıtılacağı tahmin edilen Build 2016 Etkinliğini iple çekenler arasındaysanız ve de Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak bu dev etkinliği izleyecek vaktiniz yoksa resmi uygulamayı Android cihazınıza indirmenizi öneririm.

Erkan Calp

Microsoft Build

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Microsoft Build, Build 2016 Konferansı'na katılacak kullanıcılar için hazırlanmış resmi iPhone uygulaması.

Microsoft Build, 30 Mart 2016'da başlayacak Build 2016 Geliştirici Konferansı’na katılacaklar için hazırlanmış resmi etkinlik uygulaması olarak öne çıkıyor. Sadece iPhone üzerinden kullanılabilen uygulamada oturum detaylarından konuşmacı ve katılımcılara, kişisel ajandadan etkinlik yerini gösteren haritaya kadar her şey mevcut.

Microsoft’un her yıl düzenlediği yeni ürünlerini görücüye çıkardığı Build Geliştirici Konferansının bu sene çok daha hareketli geçeceği Microsoft’a yakınlığı ile tanınan Nawzil tarafından açıklandı. Yeni Surface tabletler, Lumia amiral gemisi akıllı telefonlar, Xbox ve evrensel uygulamalar, nesnelerin interneti ve Windows 10 gibi çok büyük beklentilerin karşılanıp karşılanmayacağını etkinlik günü göreceğiz ve detayları sizlerle paylaşacağız. Tabii ki bu büyük etkinliğe katılan kullanıcısı sayısı oldukça fazla ve Microsoft bu kullanıcılar için özel bir uygulama geliştirdi ve Microsoft Build adıyla yayınladı.

Konferansa kayıt esnasında verilen Microsoft e-posta adresi ve şifre ile kullanılabilen diğer bir deyişle herkesin kullanımına açık olmayan Microsoft Build uygulamasında etkinlik için planlama yapma, konuşmacıları görme, etkinliğe katılanlarla sohbet etme, etkinlikten haberleri takip etme gibi seçenekler mevcut.

Erkan Calp

Microsoft Build

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Build, Build 2016 Geliştirici Konferansı katılımcıları için hazırlanan resmi Windows Phone uygulaması.

Microsoft Build, Microsoft’un her yıl yeni ürünlerini tanıttığı geliştirici konferansı Build 2016’e katılanlar için hazırladığı resmi uygulaması. 30 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında San Francisco’da gerçekleşecek etkinlik canlı olarak web üzerinden izlenebilecek ve Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak.

Yeni ürün ve cihazların tanıtılmasından ziyade mevcut cihazların güncellemelerine ilişkin bir tanıtım olması beklenen Build 2016 Geliştirici Konferansı’na katılacaklar için özel olarak hazırlanan Microsoft Build uygulaması, konferansa kayıt esnasında kullanılan Microsoft hesabı ile kullanılabiliyor. Bu yüzden konferansa katılanlar arasında değilseniz uygulamayı indirmemenizi öneririm. Keşke diğer etkinlik uygulamalarındaki gibi giriş yapmadan kullanılmaya açık yani herkese açık bir uygulama olsaydı ancak değil. Öte yandan uygulama üzerinden etkinliği canlı olarak izleyebilseydik çok daha faydalı bir uygulama olabilirdi diye düşünüyorum.

Windows Phone 10 cihazlarla uyumlu Microsoft Build uygulaması ile konuşmacıların, katılımcıların ve oturumların listesine erişmek, konferans oturum listesinin tamamına erişmek ve arama yapmak, konferansa katılanlarla sohbet etmek, haberlere ulaşmak, hatta etkinlik yerini harita üzerinden öğrenmek bile mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Remote Desktop

    Microsoft Remote Desktop ile telefonunuzdan ev ve iş yerinizdeki bilgisayarınızı yönetebilirsiniz.
  • Microsoft Power BI

    Microsoft Power BI uygulamasıyla önemli verilerinize dilediğiniz her yerden ulaşabilirsiniz.
  • Microsoft SharePoint

    Microsoft SharePoint uygulamasında işinizle ilgili bilgilere ve süreçlere mobil cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.
  • Microsoft Teams

    Kalabalık bir ekibiniz varsa ve çeşitli projeler üzerinde çalışıyorsanız, Microsoft Teams uygulaması ile anlık sohbet edebilir ve dosya paylaşabilirsiniz.
  • Microsoft OneNote

    OneNote ile hatırlatma listeleri yapabilir, gezilerinizi planlayabilir, iş listeleri hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.
  • Olive Office Premium

    Eğer Microsoft Office dökümanlarını Android mobil cihazınız ile düzenlemek istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Build A Queen APK

    Build A Queen APK, mobil oyuncuların akıllı telefonlarında oynayabileceği bir platform oyunudur.
  • Hovercraft - Build Fly Retry

    Hovercraft - Build Fly Retry, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.