Microsoft GigJam

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Microsoft GigJam, çalışma biçiminizi değiştirmenize yardımcı olan iş verimlilik uygulaması.

Microsoft GigJam, çalışanlara yönelik hazırlanmış, iş akışını düzenli ve hızlı hale getirerek işlerin kolayca bitmesine yardımcı olan bir verimlilik uygulaması. Microsoft’un tüm kullanıcılara ücretsiz olarak açtığı uygulamayla üzerinde çalıştığınız bir şey hakkında çalışma arkadaşlarınızın görüşünü de almak istediğinizde kolaylıkla dahil edipb birlikte çalışabiliyorsunuz. Belgenin dilediğiniz bölümlerini gösterme şansına da sahipsiniz.

Microsoft OneDrive, Google Drive, Dropbox, Box, Google, Office365, Outlook kısacası tüm popüler servisler üzerinden dosya paylaşımını destekliyor Microsoft GigJam. Android telefon ve tabletinizde bulunan dosyalarınızı da aktarabiliyorsunuz. Dosya seçimini yaptıktan sonra birlikte çalışacağınız iş arkadaşınızı çevrelerinize ekliyorsunuz. İş yerinizdeki diğer kişilerin görmesini istemiyorsanız gizlilik ayarlarından görünürlüğü gizleyebiliyorsunuz.

Çalışma hızlandırma, o anda biri görüş alma veya işleri anlık olarak tamamlama adına yardımcı harika bir uygulama Microsoft GigJam. O anda yaptığınız çalışmaya dilediğiniz kişi ya da kişilere kısa süreliğine ve anlık olarak dahil edebiliyorsunuz. Belgeyi paylaşırken daire içine aldığınız bölüm görülebilirken, üstünü çizdiğiniz bölüm ayrıştırılıyor. Böylelikle belgeyi paylaştığınız kişi sizin belirlediğiniz bölüm üzerinde çalışabiliyor.

Erkan Calp

Microsoft GigJam

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Microsoft GigJam, iş verimini artırmada yardımcı olan ücretsiz iPhone uygulamaları arasında.

Microsoft GigJam, Microsoft’un çalışanlara özel geliştirdiği iş verimini artırmaya yardımcı uygulama. Cihazlar, uygulamalar, insanlar arasındaki engelleri kaldırmaya yardımcı olan GigJam, çalışmanın yeni yolu Microsoft’a göre. Çalışma hızlandırma, o anda bir görüş alma veya işleri anlık olarak tamamlama fırsatınız oluyor GigJam ile.

Hem iPhone hem de iPad’de kullanılabilen GigJam, çalışan kişilerin iş akışını düzenli hale getirmelerine, işlerin daha kolay tamamlanmasına yardımcı oluyor. Üzerinde çalıştığınız bir şeyi alıp bunun dilediğiniz bir parçasını (örneğin; belgenin bir bölümünü daire içine alıp, görülmesini istemediğiniz bölüme çarpı atarak gizliliği kolayca sağlayabiliyorsunuz.) kısa bir süreliğine çalışma arkadaşınızla paylaşmak istediğiniz GigJam ile rahatlıkla yapabiliyorsunuz. O anda yaptığınız çalışmaya istediğiniz kişi ya da kişileri anlık ve kısa süreliğine dahil etmenize yardımcı oluyor Microsoft GigJam.

Microsoft GigJam Özellikleri:

  • Bir fotoğraf veya Word, PowerPoint ve PDF dosyalarının parçalarını kısa süreliğine paylaşın.
  • Popüler iş sistemlerinden (Office365, Trello, Asana, SalesForce ve daha fazlası) bilgilerin doğru kısımlarını geçici olarak gönderin.
  • Gerçek zamanlı olarak çalışacağınız kişileri, paylaşacağınız bilgileri seçin.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Apps

    Microsoft Apps ile Android cihazınızda kullanabileceğiniz Microsoft uygulamalarına hızlıca ulaşabiliyorsunuz.
  • Microsoft Word

    Microsoft Word, Android tablet ve telefonlar için tasarlanmış sözcük işlem uygulamasıdır.
  • Microsoft PowerPoint

    Microsoft PowerPoint uygulaması ile sunumlarınızı Android cihazınızda görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.
  • Microsoft Excel

    Microsoft Excel, Android tablet kullanıcıları için özel hazırlanmış elektronik tablo uygulamasıdır.
  • Microsoft Kaizala

    Büyük grup iletişimi ve iş yönetimi için mobil uygulama: Microsoft Kaizala
  • Microsoft Swiftkey AI Keyboard

    Microsoft Swiftkey AI Keyboard, telefon klavyenizi istediğiniz şekilde özelleştirebildiğiniz ve ayrıca yazım yanlışlarınızı düzeltebileceğiniz, bir akıllı klavye uygulamasıdır.
  • Microsoft To-Do

    Microsoft To-Do, Android işletim sistemiyle çalışan mobil cihazlarda planlar yapmanızı ve bunları düzenlemenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Microsoft Office Mobile

    Office Mobile, Android tabanlı akıllı telefonlar için resmi Office uygulamasıdır.