MIDNIGHT Remastered

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir macera oyunu

MIDNIGHT Remastered, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir mobil oyun olarak dikkatimizi çekiyor.

Kendine has atmosferi ve merak uyandıran bölümleriyle karşımıza çıkan oyunda farklı belgeleri bularak ilerliyor ve bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Hikaye tabanlı bir oynanışa sahip olan oyunda büyük gizemi çözmek için mücadele ediyorsunuz. Hayatta kalma oyunu olarak da ntielendirebileceğim oyunda dikkatli olmalısınız. Kolay kontrolleriyle de dikkat çeken oyunda tüm belgeleri toplayarak öyküyü tamamlamanız gerekiyor. Bu tarz oyunları oynaamyı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm MIDNIGHT Remastered oyununu mutlaka telefonlarıızda bulunması gereken bir oyun. Zengin oyun içeriği ve sürükleyici atmosferiyle mutlaka denemeniz gereken bir oyun.

MIDNIGHT Remastered oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

MIDNIGHT Remastered

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
210 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun

MIDNIGHT Remastered, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor.

Merak uyandıran bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim MIDNIGHT Remastered oyunu, büyük bir gizemi ortaya çıkarmak için mücadele ettiğiniz bir oyundur. Oyunda yer alan öyküyü tamamlamak için belgeleri toplayarak ilerliyorsunuz. Kendine has atmosferiyle de dikkat çeken oyunda eşsiz bir deneyim yaşıyorsunuz. Hayatta kalma oyunu olarak da ntielendirebileceğim oyunda dikkatli olmalısınız. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm MIDNIGHT Remastered oyunununda ipuçlarından yola çıkarak bölümleri geçmelisiniz. Zengin oyun içeriği ve sürükleyici atmosferiyle mutlaka denemeniz gereken bir oyun.

MIDNIGHT Remastered oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Duke Dashington Remastered

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Duke Dashington Remastered mobil oyunu, sıkılmadan oynayacağınız ve size adeta bir hızlı bulmaca çözme eğitimi veren bir macera oyunudur.
  • Grim Fandango Remastered

    Grim Fandango Remastered klasik macera oyununun yenilenmiş mobil versiyonudur
  • Midnight Hunter

    Midnight Hunter, gece yarısı avına çıktığınız aksiyon - macera oyunu.
  • Cube Escape: Paradox

    Eğlenceli deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Past For Future

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Teslagrad

    Elektromanyetik güçlerin kilit rol oynadığı bulmaca macera oyunu
  • Jacob Jones and the Bigfoot Mystery

    Sıradışı bir macera oyunu arıyorsanız bu yıl mobil cihazlar için çıkacak en iyi oyunlardan biri olmaya aday olan Jacob Jones and the Bigfoot Mystery aradığınız şey.
  • Midnight Calling: Jeronimo

    Cadıda bulunan iksiri almak için çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz macera dolu bir oyundur.