Mighty Army : World War 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME

2. Dünya Savaşı temalı harika bir TPS oyunu

Mighty Army : World War 2, İkinci Dünya Savaşı temalı üçüncü şahıs nişancı oyunu. Sadece multiplayer oynamayı destekleyen TPS oyununda dünyanın dört bir yanından oyuncularla 4’e 4 veya takım halinde çatışıyorsunuz. Dönemin silahları, özellikle ortam oldukça iyi tasarlanmış. Grafikleriyle de etkileyici bu yapımı kaçırmayın derim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

100MB altı boyutuna rağmen son derece kaliteli görseller sunan Mighty Army : World War 2, tek oyunculu belli senaryodan ilerleyen savaş oyunlarını sevmeyenler diğer bir deyişle sıcak çatışmaya girmeyi sevenler için hazırlanmış bir yapım. Aktif internet bağlantısı gerektiren oyunda iki savaş seçeneği sunuluyor. Ya 4’e 4 farklı şekillerde çok oyunculu oynama ya da takım savaşı mevcut. Kullanılabilir silahların sayısı tatmin edici düzeyde. Kontrol sistemine biraz alışmak gerekiyor. Şarjör değiştirme, nişan alma, diğer silahı alma vb. aksiyon tuşları ekranın sağ yanına yerleştirilmiş. Sol üst köşeden düşmanlarını yerini saptıyorsunuz.

Erkan Calp

Mighty Army : World War 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
358.2 MB DOSYA BOYUTU

2. Dünya Savaşı teması taşıyan online TPS oyunu

Mighty Army : World War 2, İkinci Dünya Savaşı döneminin silahlarını kullandığınız online TPS oyunu. Üçüncü şahıs nişancı oyunlarını seviyorsanız, iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan bu yapıma bir şans verin derim. Grafikleri boyutuna göre şahane, ortamlar çok iyi, silah tasarımları muhteşem ve sadece sıcak çatışmaya giriyorsunuz.

iPhone ve iPad’de oynanabilir İkinci Dünya Savaşı temalı harika bir multiplayer TPS oyunu Mighty Army. Senaryo odaklı belli bir çizgiden ilerleyen savaş oyunları yerine direkt sıcak çatışmaya dahil eden oyunları tercih ediyorsanız bu yapıma bir göz atmalısınız. Oyunda iki mod var: Birincisi; 4’e 4 çok oyunculu. Diğeri de; takım olarak savaşma. Kullanılabilir silahların tümü İkinci Dünya Savaşı dönemine ait. Kontrol noktasında biraz alışmak gerekiyor. Aksiyon tuşları sağa dizilmiş. Sol üstten düşmanların yerini görüyorsunuz. Ortada da süre ve ölüm sayısı yazılı.

Mighty Army : World War 2 Özellikleri:

  • Etkileyici üç boyutlu grafikler
  • En iyi çok oyunculu üçüncü şahıs nişancı
  • Takım ölüm maçı
  • Çeşitli silahlar
  • Global sıralama mücadelesi

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • Battle Prime

    Battle Prime Android Oyunu İndir: FPS ve TPS türünü sevenler kaçırmasın!
  • Bullet Battle

    Yerli yapım çok oyunculu nişancı oyunu
  • Knives Out

    PUBG benzeri aksiyon macera oyunu
  • Standoff 1 APK

    Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Cover Fire APK

    Cover Fire APK, internetsiz oynanabilen FPS ve TPS türünde keskin nişancı oyunu. Android shooter oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • Metro 2077. Last Standoff

    Yerin metrelerce altında zombiler sizi bekliyor!
  • FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK

    D-DAY APK, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan başarılı bir FPS oyunudur. FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK, senaryosu, atmosferi ve grafikleriyle türünün en iyilerinden.