Mighty Smighties

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
212 MB DOSYA BOYUTU

Mighty Smighties, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayarak eğlenceli vakit geçirebileceği ücretsiz bir kart oyunu.

Mighty Smighties, farklı ve sevimli karakterlerden oluşan kart desteleriyle oynayabileceğiniz ve içerisinde yüzlerce bölümü bulunan bir Android kart oyunu. Ücretsiz olarak uygulama mağazasında sunulan oyun, renkli ve etkileyici grafikleri sayesince oyuncuları kendine bağlıyor.

Arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz oyunda tüm kartları toplayarak destenizi tamamlamanız gerekiyor. Sürekli olarka farklı ihtimallerin söz konusu olduğu oyunda yüzlerce farklı bölüm var. Bu bölümleri birer birer geçerek oyunu bitirmeye çalışmalısınız.

Güç özelliklerini kullanarak kartlarınızı güçlendirebilir ve rakiplerinizi daha kolay yenebilirsiniz. Normal, Power ve Epic olarak 3 farklı tekli oyuncu modundan istediğinizi seçerek oynayabileceğiniz oyunu, gerçekten kart oyunu oynamaktan keyif alan oyuncuların kesinlikle denemesini tavsiye ederim.

Oyunda tecrübeli bir kartçı olduktan sonraki amacınız liderlik sıralamasında üstlere tırmanmak olmalı. Eğer kendinize güveniyorsanız Mighty Smighties'ı Android mobil cihazlarınıza indirerek oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Mighty Smighties

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Mighty Smighties, arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS kart oyunu.

Mighty Smighties, yüzlerce farklı bölümden oluşan ücretsiz, eğlenceli ve muhteşem bir tasarıma sahip olan iOS kart oyunu. iPhone ve iPad sahiplerinin hemen indirerek oynamaya başlayabileceği bu oyundaki amaç rakiplerinizi birer birer yenerek, tüm bölümleri bitirmek.

Yendikçe kazanacağınız farklı kartların hepsini toplayarak, tüm kartlara sahip olmak ise diğer amacınız. Destenizde tüm kartlar olduktan sonra rakiplerinizi alt etmek daha da kolay oluyor. Ayrıca destenizdeki kartları alacağınız güçlendirme özellikleri ile çok daha güçlü hale getirebiliyorsunuz.

Yüzlerce farklı ihtimal ve kombinasyonun olduğu oyunda her bölümü geçmek için farklı hamleler yapmanız gerekebilir.

Oyunun ücretsiz olarak sunulması en iyi yönlerinden bir tanesi. Bu kadar detaylı ve eğlenceli benzer oyun alternatifleri genellikle ücretli olarak satılıyor. Bu nedenle kart oyunları oynamayı seviyorsanız, Mighty Smighties'ı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mighty Heroes

    Etkileyici tasarımlara ve eşsiz özelliklere sahip onlarca savaşçı kartı ile nefes kesen savaşlara katılacağınız kaliteli bir oyundur.
  • LEGO DC Mighty Micros

    LEGO DC Mighty Micros mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Marvel Mighty Heroes

    Marvel Mighty Heroes bolca aksiyon sunan bir mobil oyundur
  • Mighty Strike Team

    Mighty Strike Team keyifli bir mobil aksiyon oyunudur
  • The Mighty Hero

    The Mighty Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunudur.
  • Mighty DOOM

    DOOM evreninin esintilerini taşıyan Mighty DOOM, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçüncü şahıs nişancı oyunudur.
  • Mighty Battles

    Dünyanın en iyi komutanı olduğunuzu gösterin.
  • Mighty Machines

    Tempolu bir rol dünyasına giriş yapacağız.