Mind The Dot

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Mind The Dot, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Mind The Dot, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri ücretsiz bir beceri oyunu arayanları göz atması gereken ilk seçeneklerden bir tanesi. Minimal grafikleri ve eğlenceli oyun yapısıyla dikkat çeken Mind The Dot'ta başarılı olabilmek için son derece dikkatli olmamız ve hızlı hareket etmemiz gerekiyor.

Oyuna girdiğimiz anda karşımıza çeşitli yüz ifadeleri ve hemen altlarında yapmamız gereken görevler çıkıyor. Bu görevleri hemen okumalı ve uygulamalıyız. Zamana karşı yarıştığımız için bu noktada hızlı olmakta büyük fayda var. Basit dokunma hareketleri üzerine kurulu olan oyun yapısı Mind The Dot'ın en önemli özelliklerinden bir tanesi. Açıkçası bu oyun yapısının birçok oyunseverin hoşuna gideceğini düşünüyorum.

Oyunun bir diğer dikkat çeken noktası ise grafiklerle ve oyunun genel hatlarıyla birebire uyum içerisinde ilerleyen ses efektleri. Mind The Dot adeta minimal tasarımlı bir oyunun bile ne kadar keyifli olabileceğini kanıtlıyor.

Genel olarak eğlenceli bir deneyim vaat eden Mind The Dot, bu kategoride bulunabilecek en iyi yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Mind The Dot

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Mind The Dot her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği keyifli bir beceri oyunu.

Mind The Dot tamamen ücretsiz olarak sunulan ve her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir oyun. Bazı oyunlar ancak tabletlerin büyük ekranlarında oynanınca keyifli bir hale geliyor. Mind The Dot ise hem telefon hem de table ekranlarında oynanabilecek türden bir yapıya sahip.

Oyundaki temel amacımız ekranda gösterilen görevleri yerine getirmek ve bu şekilde bölümleri tamamlamak. Basit dokunma hareketleri üzerine kurulu olan kontrol mekanizması oyunun büyük bir rahatlıkla oynanabilmesini sağlıyor.

Açıkçası oyunu oynarken göze batan ve rahatsız eden bir noktayla karşılaşmadık. Oyunun dikkat çekici noktalarından bir tanesi de eğlenceli ses efektleri. Oyunun genel atmosferine olumlu katkıda bulunan bu ses efektleri kalite hissini de bir basamak yukarı taşıyor.

Sürekli kendi rekorumuzu kırmaya yönelten oyun yapısı Mind The Dot'ı bağımlılık yaratan oyunlar kategorisine koymamıza yetiyor. Siz de keyifli bir beceri oyunu denemek istiyorsanız Mind The Dot'ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dot Rain

    Dot Rain, Türkçe adı nokta yağmuru olan ve eğlenceli vakit geçirmek içiin oynayabileceğiniz bir Android beceri oyunu.
  • Mind Box

    Mind Box, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Dot Eater

    Dot Eater, kontrol ettiğiniz nokta ile sizden küçük boyuttaki noktaları yiyerek büyümeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Circle The Dot

    Circle The Dot, Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip keyifle oynayabileceğiniz yeni ve farklı bir bulmaca oyunudur.
  • Tentacles - Enter the Mind

    Tentacles - Enter the Mind, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dot Pop!

    Renkli noktaları patlatarak ilerliyoruz.
  • Dot to Dot to Coloring

    Dot to Dot to Coloring uygulamasında verilen noktaları birleştirdikten sonra harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • HTC Dot Design

    HTC Dot Design, Dot View kılıfınız için kendi temalarınızı hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.