Mindjet Maps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Gelecek planlarınızı, toplantı notlarınızı ve yapmanız gereken işleri not alabileceğiniz bu uygulama ile daha düzenli bir çalışma hayatına sahip olabilirsiniz.

Mindjet Maps fonksyionel özellikleri ve kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çeken bir not alma uygulamasıdır.

Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Mindjet Maps ile yapmayı planladığınız işlerinizi daha düzenli bir şekilde not alabilirsiniz. Önemli fikirlerin kağıda not alınması hem güvenlik hem de işlevsellik açısından iyi değil. Mindjet Maps bu gibi durumlarda kullanılmak için özel olarak tasarlanmıştır ve kullanıcılara hem özel hem de is hayatlarında faydalanabilecekleri özellikleri bir araya getirmektedir.

Uygulama temiz görünen bir arayüze sahip. Fakat belirtmeliyim ki biraz daha dinamik ve renkli bir arayüz tercih edilebilirdi. Bu haliyle de fena görünmüyor ama bazı kullanıcılar uygulamayı biraz fazla 'sade' bulabilir.

Temel özellikler;

  • Yakınlaştırma ve uzaklaştırma
  • Yeni başlıklar yaratabilme
  • Başlıklara farklı görevler atayabilme
  • Öncelik sırası
  • Tam ekran modu
  • Görevleri ilişkilendirebilme
  • Klavye kısayolları desteği

Mindjet Maps kullanışlı bir not alma uygulaması arayanların denemesi gerekenler arasında ve tamamen ücretsiz olarak indirilebilir.

Emircan Erdoğan

Mindjet Maps

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken Mindjet Maps'i önemli fikirlerinizi not almak ve yapmanız gerekenleri düzenlemek için kullanabilirsiniz.

Mindjet Maps iPhone cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz kapsamlı bir not alma uygulamasıdır.

Bildiğiniz gibi akla gelen önemli fikirleri ve projeleri kağıda not almak hem pratik değil hem de alınan notların gizliliği açısından pek iyi bir yöntem sayılamaz. Siz de bu fikri paylaşıyorsanız Mindjet Maps'i denemenizi tavsiye ediyorum.

Uygulamayı kullanarak toplantı notlarınızı, düşüncelerinizi ve kritik kararlarınızı akıllı telefonunuza kaydedebilir ve güvenle saklayabilirsiniz. Aynı zamanda kendinize yapılacaklar listesi hazırlayabilir ve not aldığınız görevlere öncelik sırası atayabilirsiniz. Bu sayede hangi işi ne zaman yapmanız gerektiğini kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Uygulamanın en işlevsel özelliklerinden biri de Dropbox desteği sunması. Bu özelliği kullanarak aldığınız notları Dropbox hesabınıza aktarabilir ve internet bağlantısına sahip olduğunuz sürece dilediğiniz yerden erişim sağlayabilirsiniz.

Mindjet Maps basit ve sade bir arayüze sahip. Fakat biraz daha dinamik ve göze hoş gelen bir tasarıma yer verilebilirdi. Yine de not almak ve işlerinizi organize etmek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir not alma uygulamasına ihtiyaç duyuyorsanız, Mindjet Maps tam size göre.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Maps Go

    Google Maps Go, Google Haritalar uygulamasının hafif sürümü.
  • Offline Maps

    Offline Maps uygulamasındaki haritalara internet bağlantımız olmasa dahi erişim sağlayabiliyoruz.
  • GeaCron History Maps

    GeaCron History Maps, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz dünya tarihi atlası uygulaması.
  • City Maps 2Go

    City Maps 2Go ile binlerce çevrimdışı haritaya ulaşabilirsiniz
  • Google Maps

    Google Maps, Android temelli mobil ürünler için tasarlanmış kapsamlı bir harita uygulamasıdır.
  • OsmAnd Maps

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Liveuamap

    Liveuamap, Android tablet ve telefonlar üzerinde çalışabilen ve haberleri anlık olarak Google Maps haritası üzerinde gösteren bir uygulamadır.
  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.