Mini Golf Smash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu

Mini Golf Smash, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümleri ve eşsiz atmosferiyle dikkat çeken oyunda işiniz oldukça zor.

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz eşsiz bir mobil golf oyunu olan Mini Golf Smash, bağımlılık yapıcı etkisi ve zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Kolay kontrolleri ve farklı zorluktaki seviyeleriyle karşımıza çıkan oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda reflekslerinizi de sonuna kadar sınamalısınız. 11 farklı temaya sahip olan oyunda kaliteli görseller bulunuyor. Yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir mobil oyun olma özelliği taşıyan Mini Golf Smash, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Golf oynamayı sevenlerin hoşuna gidebileceğini düşündüğüm Mini Golf Smash oyununu sakın kaçırmayın. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz Mini Golf Smash sizi bekliyor.

Mini Golf Smash oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirisiniz.

Murat İşçi

Mini Golf Smash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
145 MB DOSYA BOYUTU

Harika zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir beceri oyunu

Mini Golf Smash, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu bölümleri ve seviyeleriyle karşımıza çıkan oyunda reflekslerinizi sonuna kadar sınayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olan Mini Golf Smash, zorlu bölümleri ve eşsiz kurgusuyla karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz eşsiz bir golf oyunu olan Mini Golf Smash, aynı zamanda son derece dikkatli olmanızı gerektiriyor. 11 farklı atmosfere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor. Kolay kontrolleri ve zorlu bölümleriyle karşımıza çıkan oyunda işiniz oldukça zor. Bağımlılık yapıcı etkisi ve sürükleyici atmosferiyle de ön plana çıkan Mini Golf Smash, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Golf oynamayı sevenlerin hoşuna gidebileceğini düşündüğüm Mini Golf Smash oyununu sakın kaçırmayın.

Mini Golf Smash oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirisiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Roller Smash

    Harika vakit sunan bir beceri oyunu
  • Golf Orbit

    Harika bir mobil beceri oyunu
  • Smash Hit APK

    Smash Hit APK Android oyunda toplarla camları kırarak ilerliyorsunuz. Başka bir dünyaya ait boyutta gerçeküstü bir yolculuğa çıkın.
  • Aero Smash

    Retro uçak savaş oyunu
  • Golf Race

    Golf oynamayı sevenlerin ilgisini çekebilecek bir oyun
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Head Smash Zombie

    Zombileri kafalarından uçurun.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun