Mini Pets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

Mini Pets, Miniclip'in 1 milyondan fazla indirmeye ulaşmış hayvanat bahçesi oyunu.

Mini Pets, kendi hayvanat bahçemizi açıp yönetmemize imkan tanıyan oyunlar arasında. Miniclip imzasını taşımasıyla öne çıkan oyunda çitadan baykuşa kangurudan deniz kaplumbağasına birçok sevimli hayvana bakıyoruz.

Onlarca hayvanın yer aldığı oyunda amacımız hayvanat bahçemize ziyaretçilerin akın etmesini sağlamak. Tamamen yeşillikler içerisinde bir alanda sevimli hayvanlarımızı yerleştirip hayvanat bahçemizin temellerini atıyor ve ziyaretçilerden aldığımız paralarla da sevimli dostlarımıza daha büyük bir alan sunmak için satın alımlar yapıyoruz.

Oyunun başlangıcında hayvanat bahçemizi nasıl oluşturacağımız gösteriliyor. Öncelikle basit görevleri tamamlıyoruz. Ziyaretçilerin yavaş yavaş gelmesiyle yardımcımız bizi unutuyor ve bahçemizi tek başımıza büyütüyoruz.

Erkan Calp

Mini Pets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Mini Pets, animasyonlarla zenginleştirilmiş görseller sunan hayvanat bahçesi açma ve yönetme oyunu.

Mini Pets, iPad’de oyun oynamaya meraklı çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için seçebileceğiniz en iyi mobil oyunlardan biri diyebilirim. Birbirinden sevimli hayvanları (120’den fazla hayvan var) bünyesinde barındıran oyunda kendi hayvanat bahçemizi açıp yönetiyoruz.

Göze hoş gelen görseller sunan oyunda çitadan baykuşa kangurudan deniz kaplumbağasına birçok hayvan bulunuyor ve dilediğimizi hayvanat bahçemize alabiliyoruz. Sevimlilikleriyle bizi bizden alan minik dostları hayvanat bahçemize nasıl yerleştireceğimiz, hayvanat bahçemizin düzeni tamamen bize ait ve oynanış oldukça basit. Zaten oyunun başında neyi nasıl yapacağınız gösteriliyor.

Hayvanat bahçemizi olabildiğince genişletip ziyaretçilerle dolup taşmasını sağlamak elbette kolay olmuyor. Ciddi zaman ayırmanız gereken bir oyun. Unutmadan oyunu eğer kendiniz için indirmiyorsanız uygulama içi satın alımları kapatmanızı öneririm. Zira oyun 50 TL’ye kadar satın alım sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kung Fu Pets

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Pakka Pets Village

    Benzersiz bir hayvan köyü yaratacağız.
  • Pastry Pets Blitz

    Pastry Pets Blitz, Android telefon ve tablette oynanabilen hafıza oyunu.
  • Super Rocket Pets

    Super Rocket Pets, jetpack ile uçabilen hayvanları kontrol ettiğiniz platform oyunu.
  • Doctor Pets

    Doctor Pets, çocukların büyük beğeniyle oynayacakları bir hayvan bakma oyunu.
  • Pets & Planes

    Yerli bir oyun olan Pets & Planes, akrobasi uçuşlarını eğlence dozu yüksek bir oyun tarzıyla ve ince düşünülmüş bir oynanabilirlikle sunuyor.
  • Pets Race

    Pets Race, birbirinden eğlenceli hayvanların kendi arasında yaptığı yarışı konu alan oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Save My Pets

    Save My Pets, üçlü eşleştirme oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir yapım.