Minimal Maze

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
270 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Minimal Maze, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bulmaca oyunudur.

Minimal Maze, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bulmaca oyunudur.

Türk oyun geliştiricisi Alper İskender tarafından yapılan yeni bulmaca oyunu Minimal Maze, ilk bakışta tasarımıyla ilgimizi çekmeyi başarıyor. Minimal çizgilerle hazırlanan oyun için seçilen renkler de çok başarılı. Haliyle ortaya göze hitap etmeyi başaran bir oyun çıkmış. Bunun yanı sıra kendi türü içinde yani bulmaca oyunları arasında oldukça önemli bir yer edinme potansiyeli olan bir oyunun da yapıldığının altını çizmeden geçmeyelim.

Minimal Maze, anahtarlar üzerine kurulu bir oyun. Bölümün bir tarafında duran topumuzu, labirentin içlerinde duran anahtarlara doğru hareket ettirmemiz gerekiyor. Bunun için labirenti hareket ettirereki topumuzu yönlendiriyoruz. Başlarda oldukça kolay başlayan oyunun, ilerleyen bölümlerde oyuncuyu bir hayli zorluyor. 63 bölüm barındıran oyunda, üç farklı oyun türü de mevcut. Haliyle sıkılmadan çok uzun süreler oyunun içerisinde kalabiliyorsunuz. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Maze King

    Maze King tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve yüksek dikkat gerektiren bir bulmaca oyunudur.
  • Rail Maze 2

    Rail Maze 2, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz zorlu bulmaca oyunlarından biri.
  • Maze Light

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, oyuncular üzerinde baskı kurmaksızın rahat bir oyun deneyimi sunan bir bulmaca oyunudur.
  • Crazy Maze

    Crazy Maze, yolları bilmeyen taksi şoförüne yardımcı olduğunuz bulmaca türünde bir iOS oyunu.
  • Maze Bandit

    Maze Bandit, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Zombie Maze: Puppy Rescue

    Zombie Maze: Puppy Rescue, zombileri öldürüp arkadaşınızı kurtarmanız gereken bulmaca - macera oyunu.
  • Lost Maze

    Lost Maze, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir labirent oyunu olarak karşımıza çıkıyor.