Mirrors of Albion

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
487 TOPLAM İNDİRME
664 MB DOSYA BOYUTU

Mirrors of Albion, Windows cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli gizli eşya bulma oyunlarından biri.

Mirrors of Albion, Windows 8 ve üzeri tablet / bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabildiğimiz gizli eşya bulma oyunları arasında ve Game Insight imzasını taşıyor. Kendimizi entrika, suç ve gizemlerle dolu mistik Viktorya dönemi İngiltere’sinde bulduğumuz ve konuşan bir kedinin Londra’da kaybolan eşini bulmaya çalıştığımız oyunda hikaye kadar karakterler ve mekanlar da ilgi çekici. 

Tüm platformlarda oynanabilir bir kayıp eşya bulma oyunu olan Mirrors of Albion, bizleri Viktorya dönemi İngiltere’sine götürüyor ve konuşan kedi Cheshire Jr, kaybolan kadının kız kardeşi ve müfettiş gibi çok sayıda karakterle gizemleri ortaya çıkarmaya çalışıyor ve görev esnasında çok sayıda yer geziyoruz.

Türkçe dil desteği ile gelmediğinden yabancı dil sorununuz varsa oynarken kesinlikle keyif alamayacağınızı (oynayamayacağınızı) düşündüğüm bir yapım olan Mirrors of Albion, oynanış olarak benzerlerinden farklılık göstermiyor. Her gizli eşya bulma oyununda olduğu gibi kayıp eşyaları bulmamızı zorlaştırmak adına özel olarak dizayn edilmiş bir odada aşağıda listelenen (Gizli objeler isim olarak veya gölge şeklinde gösteriliyor.) nesneleri bir bir bulmaya çalışıyoruz. Bulduğumuz nesneler listeden çıkarılıyor. Böylelikle zorla arayıp bulduğumuz nesneyi aramak için bir daha uğraşmıyoruz. Görev sonrası kazandığımız puan ise kayıp nesnelerin tümünü çıkarmamıza ve onları ne kadar sürede bulmamıza göre değişiyor. Hızlı ve seri bir şekilde bulduğumuz her nesne bize ekstra puan kazandırıyor.

Windows platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan Mirrors of Albion, bu türden hoşlananlar için harika bir seçenek.

Erkan Calp

Mirrors of Albion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME
426 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kayıp eşya bulma oyunudur.

Mirrors of Albion, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kayıp eşya bulma oyunudur. Özellikle Facebook üzerinde popüler olmaya başlamış olan bir kategori olan eşya bulma oyunları mobil cihazlarımıza da sıçradı.

Mirrors of Albion da bunların eğlenceli olanlarından birisi. Çok iyi düşünülerek tasarlanmış olan oyunun grafiklerinin bir hayli etkileyici olduğunu söyleyebilirim. Oyunda kayıp bir kızın peşinden; içinde hırsızlar, şaşırtıcı olaylar ve bir adet de konuşan kedinin olduğu şehirde;  eğlenceli ve gizemli bir maceraya çıkıyorsunuz.

Oyunda ilerledikçe ve içine girdikçe daha eğlenceli bir hal aldığını göreceksiniz. Ayrıca oyunun kayıp eşya bulma tarafının yanında bir de rol yapma tarafı var. Görev bazlı ilerliyor ve karakterinizi deneyim puanlarıyla level atlatabiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Gizli eşyaları bulma.
  • Farklı oyun modları.
  • Farklı mekanlar.
  • Büyülü ortamlar.
  • Görevler.
  • Sürekli güncelleme.
  • HD grafikler.

Eğer siz de bu tarz eşya bulma oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Mirrors of Albion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
539 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kayıp eşya bulma oyunudur.

Kayıp eşya bulma oyunları olarak adlandırabileceğimiz kategori, özellikle Facebook'ta popüler olduktan sonra mobil cihazlarımız için de geliştirilmeye başlandı. Şu anda iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz pek çok kayıp eşya bulma oyunu var ve Mirrors Albion da bunlar arasında başarılılarından birisi.

Detaylı olarak düşünülmüş ve geliştirilmiş grafikleri ile dikkat çeken oyunun eğlenceli tarafı yanında bir de mizahi yönü var. Dolaştığınız şehirde pek çok eğlenceli karakter ve büyülü olayla karşılaşıyorsunuz. Hatta oyunda konuşan kedi bile var.

İlk başlarda biraz tekrara düşüyormuş gibi hissettirse de oyunu oynadıkça ve içine girdikçe eğlenceli hale geldiğini siz de görebilirsiniz. Üstelik eşya bulma yönünün yanında bir de rol yapma yönü bulunan oyunda deneyim puanlarıyla level atlayabiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Gizli eşyaları bulma.
  • Farklı oyun modları.
  • Farklı mekanlar.
  • Büyülü ortamlar.
  • Görevler.
  • Sürekli güncelleme.
  • HD grafikler.

Kayıp eşya bulma oyunları ilginizi çekiyorsa, siz de bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Mirrors of Albion

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
225 MB DOSYA BOYUTU

Mirrors of Albion, gizli nesne bulma türünde bir Windows Phone oyunu.

Mirrors of Albion, Viktorya dönemi İngiltere’sinde geçen dedektif olarak gizemli olayları çözmeye çalıştığımız bir gizli nesne bulma oyunu ve gerek hikayesiyle gerekse de karakteriyle oldukça ilginç bir yapım olduğunu söyleyebilirim.

Windows Phone cihazımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda gizemli bir şekilde ortadan kaybolan kızı bulmaya çalışan bir dedektif yerine geçiyor ve Cheshire Jr. adında gizli görevde bulunan bir polise yardımcı oluyoruz. Görev esnasında çok sayıda yer geziyoruz ve gizli nesneleri bulmayı tamamladığımızda aldığımız anahtarlarla yeni binaların kilidini açıyoruz.

Animasyonlarla süslenmiş eğlenceli bir yapım olan Mirrors of Albion’ın oynanışına baktığımızda oldukça basit olduğunu görüyoruz. Oyunda ilerlemek için tek yapmamız gereken girdiğimiz odada bize kayıp olduğu söylenen nesneleri bulup ortaya çıkarmak. Nesnelerin odaya zekice gizlenmesi ve ilerleyen bölümlerde aynı nesnenin birden fazla oluşu oynunu zorlaştırıyor gibi görünse de aradığımız nesneyi elimizle koymuş gibi bulmamızı sağlayan yardımcı öğeler de bulunuyor. Yardımcı öğe demişke oyunun başlangıcında hem oynanışı anlamamız hem de karakterleri tanımamız açısından bir öğretici bölümü konulmuş. Ancak bu noktada oyunun önemli bir eksikliğinden bahsetmek istiyorum. Oyunun desteklediği 7 dil arasında Türkçe bulunmuyor. Yabancı dil sorununuz varsa hem hikayeyi çözmekte hem de nesneleri bulmakta güçlük çekebilirsiniz.

Yüksek boyutlu mobil oyunlar arasında yer alan Mirrors of Albion gizli nesne bulma oyunlarını sevmememe rağmen oldukça hoşuma gitti. Ücretsiz olması yönünden bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Albion Online

    Albion Online ile gerçek zamanlı olarak sürükleyici bir orta çağ dünyasını keşfedeceksiniz.
  • Curse of Anabelle

    Curse of Anabelle PC İndir: Türk yapımı hikaye tabanlı macera korku bulmaca oyunu Curse of Anabelle Steam'de!
  • Adventure of Stars

    Adventure of Stars, renkli küpleri eşleştirmeye dayanan bulmaca oyunu.
  • King of Thieves

    King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.
  • Cradle of Egypt

    Cradle of Egypt, 3'lü eşlemeler yaparak tamamlamaya çalışacağınız bulmacalar ile aynı zamanda bir şehir kuracağınız eğlenceli ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Abyss: The Wraiths of Eden

    Abyss The Wraiths of Eden ile gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz
  • Milkmaid of the Milky Way

    Milkmaid of the Milky Way retro tarzda grafiklere sahip olan bir macera oyunudur
  • World of Goo

    Goo dünyasında şirin yaratıkları kuleler yapmak için kullanırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Eğlenceli 2 boyutlu grafikleri ile oynamaktan sıkılmayacağınız bu oyun ile eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.