Mission Impossible: Rogue Nation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME

Mission Impossible: Rogue Nation bolca aksiyon içeren bir mobil oyundur

Mission Impossible: Rogue Nation 2015 yılında çekilen Görevimiz Tehlike filminin resmi mobil oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Görevimiz Tehlike oyunu olan Mission Impossible: Rogue Nation'da gizli bir ajanı yönetiyoruz ve zorlu görevleri tammalamaya çalışıyoruzç Görevlerimiz arasında dünya çapında aranan kanun kaçaklarını yok etmek, yüksek güvenlikli yerlere sızmak, düşman üstlerini sabote etmek gibi tehlikeli görevler bulunmakta. Bu görevlerde kimi zaman gizli bir şekilde hareket ederken ve düşmanları uzun menzilli keskin nişancı tüfekleriyle yok etmeye çalışırken kimi zaman sıcak çatışmaya giriyoruz.

Mission Impossible: Rogue Nation'da oyunculara birçok farklı silah ve ekipman seçeneği sunuluyor. Görevlerden kazanacağınız parayla keskin nişancı tüfekleri, makinalı tüfekler ve ağır silahları satın alabiliyorsunuz ve geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca çelik yelekler, ilk yardım çantaları, fırlatılabilen bıçaklar gibi ekipmanları da kullanabilmekteyiz.

Mission Impossible: Rogue Nation'ın FPS ve TPS türlerinin karışımı şeklinde bir aksiyon oyunu olduğu söylenebilir. Oyunda siperlerin arkasında saklanırken 3. şahıs bakış açısı, nişan alırken 1. şahıs bakış açısı kullanılıyor. Oyunun grafikleri yüksek kaliteye sahip.

Can Erdil Şentürk

Mission Impossible: Rogue Nation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
148 MB DOSYA BOYUTU

Mission Impossible: Rogue Nation bolca aksiyon içeren bir görevimiz tehlike oyunudur

Mission Impossible: Rogue Nation eğer bir Görevimiz Tehlike kahramanı olmak ve tehlikeli görevlere atılmak isterseniz keyif alabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz resmi bir Görevimiz Tehlike oyunu olan Mission Impossible: Rogue Nation, 2015 yılında çekilen yeni Mission Impossible filmi için özel olarak geliştirilmiş. Mission Impossible: Rogue Nation'da gizli bir ajanın yerine geçiyoruz ve bolca aksiyon içerisine dalıyoruz. Oyunda bize verilen görevlerde kimi zaman gizlice hareket etmemiz ve önemli hedeflerin yerini tespit ederek yok etmemiz, düşman karargahlarına sızarak çeşitli bilgileri ele geçirmemiz gerekiyor. Kimi zaman da düşmanlarla sıcak çatışmalara girerek ağır silahları kullanabiliyoruz.

Mission Impossible: Rogue Nation oyun yapısı olarak klasik FPS oyunlarıyla TPS oyunlarının bir karışımı olarak tanımlanabilir. Oyunda kahramanımızı çoğunlukla 3. şahıs bakış açısından kontrol ediyoruz ve siperlerin arkasında bu kamera açısıyla düşmanlarımızı takip edebiliyoruz. Nişan alırken ise birinci şahıs bakış açısına geçiliyor ve daha hassas nişan almamız sağlanıyor. Oyundaki grafik kalitesi bir hayli yüksek.

Mission Impossible: Rogue Nation içerisinde oyuncuları zengin silah ve geliştirme seçenekleri ve farklı ekipmanlar bekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Impossible Assassin Mission

    Suikastler gerçekleştireceğiz.
  • Impossible Taps

    Impossible Taps, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Stickman Impossible Run

    Stickman Impossible Run, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Ninja Mission

    Ninja Mission, süper ninjalarla kasabayı kurtarma mücadelesi verdiğiniz bir aksiyon oyunu.
  • Secret Agent Stealth Mission

    Secret Agent Stealth Mission mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Assassin Mission

    Assassin Mission, Android cihazların üzerinde oynayabileceğiniz basit ama bir o kadar da eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.
  • Assault Force: Zombie Mission

    Assault Force: Zombie Mission bolca aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Escape Mission 2016

    Escape Mission 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur