MixBit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME

MixBit, ücretsiz video karıştırma uygulamasıdır.

YouTube’un yaratıcılarından Steve Chen ve Chad Hurley tarafından geliştirilen MixBit, ücretsiz video birleştirme uygulamasıdır. Videolarınız üzerinde kesme, kısaltma, silme işlemlerini yapabildiğiniz uygulama ile 16 saniye uzunluğunda görüntü kaydı gerçekleştirebilirsiniz. En fazla 256 video klibi birleştirmenize olanak tanıyan MixBit ile oluşturduğunuz klipleri yayınladıktan sonra istediğiniz zaman düzenleyebilir, bitmeyen bir videoyu kaydedip daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Topluluk tarafından MixBix web sitesine yüklenen videolar üzerinde de çalışma yapabildiğiniz uygulama ile videolarınızı doğrudan mobil cihazınızdan karıştırabilirsiniz. Vine ve Instagram’a rakip olarak gösterilen bu ücretsiz video karıştırma uygulamasını mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

MixBit

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
472 TOPLAM İNDİRME

MixBit, video oluşturma ve paylaşma uygulamasıdır.

MixBit, dinamik videolar oluşturmanıza yardımcı olan kullanımı kolay ve eğlenceli ücretsiz bir video uygulamasıdır.

Uygulamayı kullanarak kaydettiğiniz videoları kısa sürede doğrudan mobil cihazınız üzerinden düzenleme ve yayınlamanıza imkan tanır. Farklı videoları birleştirirek üzerinde düzenleme yapabildiğiniz uygulama ile 16 saniyelik videolar çekebilir, bu videoları 256 farklı video haline getirebilirsiniz. Sürükle ve bırak yaparak videoları düzenleyebilir, videoları kesebilir veya silebilir, kaydedebilir veya yayınlayabilirsiniz. Tüm bu işlemleri mobil cihazınızdan rahatlıkla yapabilirsiniz. Kendi videolarınızın yanı sıra başkalarının paylaştığı videolar üzerinde de düzenleme yapmanız mümkün.

YouTube kurucuları tarafından geliştirilen MixBit uygulaması ile oluşturduğunuz videoları Facebook ve Twitter’da paylaşabilirsiniz. Videoların anonim olarak paylaşıldığını belirtelim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında