MMX Hill Dash 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME

Canavar kamyonunuzunu alın, zorlu pistlerde teke tek yarışın.

MMX Hill Dash 2, dünyanın dört bir yanından oyuncularla online teke tek yarışma fırsatı sunan en iyi off-road yarış oyunu. Animasyonlarla güçlendirilmiş mükemmel ötesi grafiklere sahip canavar kamyon yarış oyununda ATV, micro, buggy, süperspor otomobil, kar motosikleti ve daha birçok güçlü araçla yarışlara katılıyorsunuz. Teke tek kapışmaya hazır mısınız?

İlki milyonlarca indirmeye ulaşan online off-road yarış oyunu MMX Hil Dash’i fizik tabanlı yarış oyunlarından keyif alan herkese öneririm. Boyutuna göre son derece kaliteli, keskin grafikler sunan oyun, birebir yarışmak isteyen herkese açık. Tehlikeler, tepe tırmanışları, atlamalar, köprüler, rampalarla dolu zorlu pistlerde birebir yarışıyorsunuz. Canavar kamyonunuzu farklı yükseltme sistemleriyle geliştirebiliyorsunuz. Yükseltmelerle aracın hız, kavrama, denge ve eğilme özelliklerini geliştirmeniz gerekiyor ki; yarışlarda üstünlük elde edebilesiniz. Unutmadan, yarış esnasında benzininizin bitme ihtimali var. Nitro ile yarışın seyrini değiştirebiliyorsunuz. Devrilip yarışa veda etmemek için de gaz ve freni ustalıkla kullanmalısınız.

Erkan Calp

MMX Hill Dash 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME
240.5 MB DOSYA BOYUTU

Favori canavar kamyonunuzu alın ve online teke tek yarışlara katılın.

MMX Hill Dash 2, fizik tabanlı yarış oyunlarını sevenlere tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. Sadece online, teke tek (PvP) yarışma seçeneği sunan popüler off-road yarış oyununun yenisinde grafiklerle birlikte oynanışın da (kontroller vs) kalitesi artırılmış. ATV, karmobil, buggy, micro, spor otomobil ve daha nice araçla engebeli, türlü engellerle dolu pistlerde yarışlara katılıyorsunuz. Zorlu birebir canavar kamyon yarışlarına hazır mısınız?

Mobil platformda en çok indirilip oynanan off-road yarış oyunu MMX Hill Dash, hem görselleri hem de oynanışıyla kalitesini ortaya koyuyor. Serinin ikinci oyununda birbirinden güçlü motorlu araçlarla birebir yarışlara giriyorsunuz. Rampalar, yüksek tırmanışlar, köprüler, tehlikeler içeren pistlerde (tropik, kanyon, arktik) teke tek yarışmanın keyfini sürüyorsunuz. Gaz ve freni dozunda, nitroyu zor anlarda kullanmanız gerektiğini söylememe gerek yok sanırım. Unutmadan, benzininiz de bitebiliyor; yukarıdan depoyu kontrol etmenizde fayda var. Tabii ki canavar kamyonunuz için yükseltme seçenekleri mevcut. Belli bir seviyeye geldiğinizde mecbur kullanmanız gerekiyor. Aksi halde aracı çok iyi kontrol etseniz de yarışı kazanmayı unutun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MMX Hill Dash

    Alışılmışın dışında parkurlar bizleri bekliyor.
  • MMX Hill Climb

    MMX Hill Climb, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir kaliteli görsellere sahip online off-road yarışı oyunu.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Bikes Hill

    harika bir yarış oyunu
  • MMX Racing

    MMX Racing güzel grafiklere sahip bir mobil yarış oyunudur
  • MMX Racing Featuring WWE

    MMX Racing Featuring WWE güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Bike Unchained 2

    Mobilde 1 numaralı dağ bisikleti oyunu