MMX Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
353 TOPLAM İNDİRME
315 MB DOSYA BOYUTU

MMX Racing güzel grafiklere sahip bir mobil yarış oyunudur

MMX Racing içerisinde bolca aksiyona sahip olan ve dev canavar kamyonları kullanmamıza imkan tanıyan bir mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan MMX Racing'de dev tekerli, 4 çekerli yarış kamyonlarını (monster truck) kullanabilmekteyiz. Oyuna kendi canavar kamyonumuzu yaratarak başlıyoruz. Yarışlara çıktıktan sonra ve yarışları kazandıktan sonra ise adım adım canavar kamyonumuzu geliştirebiliyoruz. Kamyonumuzun motorunu geliştirebildiğimiz gibi tekerlerini de daha büyük hale getirebiliyoruz.

MMX Racing'te rakiplerimizle başbaşa yarışmaktayız. Oyundaki yarış pistleri birçok rampayla dolu ve biz bir yandan yarışırken bir yandan da bu rampalardan sıçrıyoruz ve yere doğru dengeyi sağlayarak inmeye çalışıyoruz. Bu sayede oyun içerisinde bolca heyecan yaşamaktayız.

MMX Racing'de klasik 4x4 jiplerin yanında muscle car ve pickup gibi farklı türdeki araçları seçebiliyor ve yarış canavarlarına çevirebiliyoruz. Aracınızı adım adım geliştirmek ve sonuçlarını görmek ise oyundan aldığımız keyfi artırıyor.

Can Erdil Şentürk

MMX Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
264 TOPLAM İNDİRME
242 MB DOSYA BOYUTU

MMX Racing canavar kamyonlarla yarışlara katılabileceğimiz ve son derece gerçekçi grafik kalitesi sunan bir yarış oyunudur.

MMX Racing aksiyon dolu bir maceraya tanıklık edeceğimiz bir oyun. Canavar kamyonların devasa tekerlekleri altında ezilen pistlerde birbirinden tehlikeli hareketler ve sıçrayışlar yaparak en yüksek puanı almaya çalışıyoruz.

Benzersiz bir deneyim, grafik kalitesi ve fizik motoru sunan oyunda çok sayıda farklı kamyon bulunuyor. Bunlardan bize en uygun olanını seçtikten sonra oyuna başlıyoruz. Bu noktadan sonra çok dikkatli, hızlı ve çevik olmalıyız. Çok sayıda rakibe karşı mücadele ediyoruz ve bu zaman zaman zor olabiliyor.

15 farklı pistin yer aldığı MMX Racing'in en ilgi çeken noktası ise oyunseverlere araçlarını diledikleri gibi modifiye etme şansı veriyor olması. Bu özellik sayesinde aracınızı sürüş karakterinize göre özel olarak tasarlayabilirsiniz. Başarılı grafikler kullanan oyun bir süre sonra gerçekten bağımlılık yaratıyor.

Sıradan yarış oyunlarından sıkıldıysanız ve biraz daha sert bir şeyler arıyorsanız MMX Racing'i mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MMX Racing Featuring WWE

    MMX Racing Featuring WWE güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur
  • MMX Offroad 2017

    MMX Offroad 2017, normalden daha büyük boyuta sahip arabalar ile offroad yapmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • MMX Hill Climb

    MMX Hill Climb, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir kaliteli görsellere sahip online off-road yarışı oyunu.
  • MMX Hill Dash 2

    Canavar kamyonunuzunu alın, zorlu pistlerde teke tek yarışın.
  • MMX Hill Dash

    Alışılmışın dışında parkurlar bizleri bekliyor.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.