Mobil Onay

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME

Mobil Onay, belgelerinizi akıllı telefonunuzdan imzalama kolaylığı sunan bir Turkcell uygulamasıdır.

Mobil Onay, akıllı telefonunuzda bulunan dökümanları mobil imzanızla imzalamanızı sağlayan bir servistir. Mobil İmza aboneliği olan tüm Turkcell’lilerin yararlanabildiği uygulama ıslak imzalı süreçleri mobile taşır, işinize hız ve verimlilik kazandırır.

Turkcell Mobil Onay uygulamasında Mobil İmza’nızla imzladığınız belgeler ıslak imza ile imzalanmış hükmündedir. Cep telefonunuzdaki belgeleri imzalanın dışında, imzaladığınız belgeleri e-posta olarak gönderebilir, daha önce imzalanmış dosyaları kimlerin imzaladığını görebilir, imzaların doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.

İmza gerektiren işlemlerde oldukça işinize yarayacak olan uygulamanın kullanımı oldukça basit. Mobil İmza abonesi olduğunuz telefon numarasını girerek ve bir parola belirleyerek uygulamayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Gelen bölümünden tek dokunuşla belgelerinizi imzalayabilir, İmzalanan bölümünden imzaladığınız, Gönderilen bölümünden de imzalayıp gönderdiğiniz tüm belgeleri görebilirsiniz.

Not: Bu uygulamayı kullanabilmeniz için aktif bir Mobil İmza aboneliğinizin bulunması gerekir. Faturalı hat sahibiyseniz 2,5 TL (aylık), Faturasız hat sahibiyseniz 0,65 TL (hafta) ödeyerek bu uygulamadan yararlanabilirsiniz.

Erkan Calp

Mobil Onay

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Mobil Onay, ıslak imza süreçlerini kısaltan, işinize hız ve verimlilik kazandıran bir Turkcell servisidir.

Mobil Onay, bir Turkcell servisi olup önemli belgelerinizi Mobil İmzanız ile imzalama kolaylığı sunar. Islak imza süreçlerini ortadan kaldırarak zamandan tasarruf etmenizi sağlayan uygulama ile imzalanan belgelerin doğruluğunu da kontrol edebilirsiniz.

Aktif bir Mobil İmza aboneliği gerektiren uygulama ile tarafınıza gönderilen belgeleri hızlıca imzalayabilir (Aynı anda birden fazla belgeyi imzalayabilirsiniz.) ve e-posta olarak gönderebilirsiniz. Daha önce imzalanmış dosyalar için kimlerin imzaladığını görebilir, imzanın doğru olup olmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Uygulama ile imzaladığınız tüm belgeler ıslak imza ile imzalanmış belgeler ile yasal olarak aynı geçerliliğe sahiptir.

Mobil İmza abonesi olduğunuz numarınızı ve parolanızı (sizin izniniz dışında başkalarının belgelerinizi görüntülemesini engellemek için gereklidir.) girerek “Uygulama ile eşleştir” butonuna dokunduğunuzda Mobil Onay’ı kullanmaya başlayabilirsiniz. İmzalamanız gereken, imzaladığınız ve imzalayıp gönderdiğiniz belgeler ayrı ayrı listelenir ve siz silmedikçe belgeler saklı tutulur.

Not: MOBIL ONAY uygulaması aktif bir Mobil İmza aboneliği gerektirmektedir. Faturalı hatlar için aylık 2,5 TL, Faturasız hatlar için haftalık 0,65 TL olarak ücretlendirilmiştir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Ödeal İşyerim Mobil POS

    Ödeal İşyerim Mobil POS, iş yerlerinizdesahip olduğunuz Android mobil cihazlar ile kredi kartı ödemeleri almanızı sağlayan yararlı bir uygulama.
  • Shapr

    Shapr uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızdan güvendiğiniz iş arkadaşlarınızı kendi ağınıza ekleyebiliyorsunuz.
  • ISKUR Mobil Uygulama

    ISKUR Mobil Uygulama, devletimizin resmi iş bulma kurumu olan İşkur için geliştirilen resmi Android uygulaması.
  • Mobil Sigorta Sorgu

    Mobil Sigorta Sorgu uygulaması ile poliçeleriniz akıllı telefonunuza giriyor.
  • NVİ Mobil

    Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü hizmetlerine NVİ Mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • ASAT Mobil

    ASAT Mobil uygulaması ile online fatura sorgulaması yapabilir ve ödeme yapabilirsiniz.
  • Microsoft SharePoint

    Microsoft SharePoint uygulamasında işinizle ilgili bilgilere ve süreçlere mobil cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.