Mochu Says Goodnight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Mochu Says Goodnight çocukların yabancı dil öğrenimlerini eğlenceli yoldan gerçekleştirmelerini sağlayan bir uygulama.

Mochu Says Goodnight, Android tablet ve akıllı telefonlara tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir eğitim uygulaması. Çocuklara yönelik tasarlanmış olan bu uygulamada karşımıza sevimli modellemeler ve kaliteli efektlerle zenginleştirilmiş benzersiz bir deneyim çıkıyor.

Yabancı dil eğitiminin küçük yaşlarda verilmesi gelecekte çocukların bu dilleri çok daha kolay öğrenebilmelerini garantiliyor. Bu yüzden birçok ebeveyn yabancı dil eğitimini bebek yaşlarda vermeye başlıyor. Bu mantığa göre tasarlanan Mochu Says Goodnight çocuklara İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca olmak üzere dört ana dilde eğitim vermeye başlıyor.

Uygulamada bu dillerde yazılmış şarkılar, hikayeler, sesler ve interaktif oyunlar bulunuyor. Tüm bu içerikler çocuklara yönelik olarak, zihin yormayacak fakat gelişimi destekleyecek şekilde tasarlanmış.

Mochu Says Goodnight'ın en iyi yanlarından birisi de ebeveynlere çocuklarının performanslarını görüntüleyebilecekleri bir panel sunması. Bu sayede anne ve babalar çocuğun ne derece gelişim sergilediğini rahatlıkla takip edebiliyorlar.

Eğitim görevini adeta bir oyuna dönüştüren Mochu Says Goodnight, çocukları için faydalı bir uygulama arayışında olan anne ve babaların mutlaka göz atmaları gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Mochu Says Goodnight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Mochu Says Goodnight, çocukları için eğlenceli bir yabancı dil eğitim uygulaması arayanlara hitap ediyor.

Mochu Says Goodnight, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir eğitim uygulaması.

Yetişkinlerden ziyade çocuklara yönelik hazırlanmış olan bu uygulama sayesinde küçük yaştaki çocuklar yabancı dil eğitimini zihinlerinin en verimli çalıştığı çağlarda almış oluyorlar.

Uzmanlar her fırsatta özellikle yabancı dil eğitiminin küçük yaşlarda verilmesinin çok daha verimli olduğunu dile getiriyorlar. Bu fikre yönelik hazırlanan Mochu Says Goodnight İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca dillerini çocuklara eğlenceli yoldan öğretmeyi amaçlıyor. Elbette kapsamlı bir dil eğitiminden ziyade temellerin atıldığı ve fonetik bilgilerin verildiği bir eğitimden bahsediyoruz.

Uygulamada şarkılar, hikayeler, sesler ve bazı interaktif oyunlar yer alıyor. Bu içeriklerin her biri belirli kriterlere göre çocukların maksimum verimde öğrenim elde edebilmeleri için tasarlanmış. Uygulamanın atmosferi eğlenceli modellemeler ile zenginleştirilmiş.

Çocukların ilgisini çekebilecek bir yapıya sahip olan Mochu Says Goodnight, çocuklarına yabancı dil eğitimi vermek isteyen ebeveynlerin denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.