Modern Conflict

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.

Modern Conflict, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir savaş ve strateji oyunudur. Oyunda ülkeniz bir savaşa girmiş ve sizin de hedefiniz kaynaklarınızı düzgün bir şekilde kullanarak bu savaşı kazanmanız gerekiyor.

Bunun için ordunuzu her yönüyle siz yönetiyorsunuz ve ne kadar çok merkezi ele geçirirseniz o kadar başarılı oluyorsunuz. Temelde kaynakları doğru ve stratejik bir şekilde idare etmeye dayalı bir savaş olduğunu söyleyebilirim.

Birimler, helikopterler, tanklar ve askerlerin bütün yönetimi sizde ve yeni bölgeler işgal etmek için onları taktiksel olarak kontrol etmelisiniz. Oyuna başlamadan önce bir tutorial var ve böylece nasıl oynayacağınızı öğrenebiliyorsunuz.

Ardından campaign moduyla oynamaya başlıyorsunuz. Bu modda Amerika, Rusya ve Çin gibi dünyanın pek çok yerinde görevlere çıkıyorsunuz. Oyun ilk başlarda basitmiş gibi görünse de ilerledikçe zorlaştığını da görüyorsunuz. Kaynaklarınız ne kadar çoksa yönetmesi o kadar zor olduğundan oyun da buna göre zorlaşıyor diyebilirim.

Oyunun grafikleri sade ve basit görünümlü fakat oyunun kendisi gayet bağımlılık yapıcı olduğu için çok da önem vermeyeceğinizi düşünüyorum. Ayrıca kolay kontrollere sahip olması da oyunun bir diğer artısı.

Boş vakitlerinizi geçirmek için deneyebileceğiniz bu strateji oyununu tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Modern Conflict

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.

Savaş ve strateji birbirinden ayrılmaz ikililerden. Mobil oyunlarda da bunları birbirinden ayrı tutamıyoruz çünkü pek çok savaş oyunu aynı zamanda strateji oyunu niteliği taşıyor. Bu tarz oyunlardan bir diğeri de Modern Conflict.

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Modern Conflict bir savaş ve strateji oyunu. Bağımlılık yapıcı ve boş vakitlerinizi dolduracak bir oyun olan Modern Conflict tam bir kaynak yönetimi oyunu diyebilirim.

Oyunda amacınız temel olarak savaşta kaynakları doğru ve taktiksel olarak yöneterek savaşı kazanmaya çalışmak. Bunun için askerleri, birimleri, helikopterleri ve tankları stratejik olarak yönetmeli  ve onları yeni bölgelere göndererek işgal etmelisiniz. Ne kadar çok merkez ele geçirirseniz o kadar başarılı oluyorsunuz.

Oyun ilk başladığınızda kolaymış gibi görünse de gittikçe kaynaklar arttığı ve karmaşıklaştığı için oyun da zorlaşıyor. Fakat ilk baştaki tutorial sayesinde oyunu nasıl oynayacağınızı kolayca öğrenebiliyor ve zamanla ustalaşıyorsunuz.

Tutorial ardından campaign moduyla oyuna başlıyor ve ordularınızla  Amerika, Rusya ve Çin gibi dünyanın pek çok yerinde görevlere gidiyorsunuz. Oyunun grafikleri de yine sade görünümlü fakat oyun yeterince eğlenceli olduğu için çok önem verilecek bir konu olmadığını söyleyebilirim.

Eğer siz de bu tarz savaş ve strateji oyunlarını seviyorsanız, Modern Conflict'i indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Modern Conflict 2

    Modern Conflict 2, strateji oyunu olarak sunulan tanklarla savunma ve işgal oyununun ikincisi.
  • Plancon: Space Conflict

    Plancon: Space Conflict, uzayda düşmanlarımıza karşı amansız mücadelelere girdiğimiz sürükleyici bir uzay savaşı oyunu.
  • Conflict of Nations: World War 3 APK

    Conflict of Nations: World War 3 APK, stratejik bir savaş oyunudur. Stratejilerin kullanıldığı oyun da çevrim içi savaşlar yapabilirsiniz.
  • VEGA Conflict

    VEGA Conflict uzay temalı oyunlardan keyif alanların denemesi gereken alternatiflerden birisi.
  • Star Conflict Heroes

    Star Conflict Heroes APK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • US Conflict

    Gerçek zamanlı tank savaşlarına katılacağız.
  • Modern Warplanes APK

    Modern Warplanes APK Android oyununda modern savaş uçaklarıyla savaşıyorsunuz. Uçak savaş oyununda aksiyon hiç dinmiyor!
  • The Great War: Total Conflict

    Gerçek zamanlı mücadelelerin yer aldığı nefes kesen bir strateji oyunu