Modern Strike Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,802 TOPLAM İNDİRME
190 MB DOSYA BOYUTU

Modern Strike Online, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli online fps oyunu.

Modern Strike Online, efsane FPS oyunu Counter Strike’ı aratmayan kalitede görseller ve oynanış sunuyor. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan birinci şahıs nişancı oyunları arasında kesinlikle en iyiler listesinde üst sıralarda.

Kendi belirlediğimiz kuralların işlediği farklı haritalarda online olarak kapışma fırsatı sunan Modern Strike Online oyununda 7 harita seçeneği var. Farklı taktiklerle düşmanın zayıf noktalarını bulmaya çalıştığımız oyunda 25 çeşit gerçekleriyle birebir modellenmiş silah kullanabiliyoruz. Silahlarımızı dilediğimizce özelleştirme şansına da sahibiz.

Güncellemelerle yeni içeriklerin ekleneceği belirtilen AAA kalitesinde FPS oyununda klasik olarak iki grup yer alıyor ve tarafınızı seçerek oldukça geniş haritalarda kimi zaman kafadan vuruşlarla, kimi zaman da yakın mesafeden karşı takımdaki tüm oyuncuları indirmeye çalışıyorsunuz. Yalnız haritalar fazlasıyla büyük olmasına karşın bir takımda en fazla 3 kişi olabildiğinden heyecan fazla olmuyor. Güncellemeyle bu sayı kesinlikle artırılmalı. Bunun dışında çok eski bir Android cihaza sahipseniz çatışmaların yoğun yaşandığı yerlerde anlık takılmalar yaşayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Modern Strike Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
306 TOPLAM İNDİRME
763 MB DOSYA BOYUTU

Modern Strike Online, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz online bir FPS oyunudur.

Modern Strike Online, daha önce Android incelemesini sizlerle paylaştığımız online bir FPS oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu oyunda, ağzınızı açık bırakacak grafikler ve düşük özellikli cihazlarda bile sorunsuz çalışacak bir optimizasyon ile keyifli bir macera sizleri bekliyor. Hala popülaritesini sürdüren kontr-terör oyunlarına aşinaysanız mobil cihazınızda sürükleyici bir deneyim yaşayacağınıza emin olabilirsiniz.

Mobile Strike Online oyununda 6 savaş modunun yanı sıra arkadaşlarınla birlikte oynamak üzere kendi kurallarınla kendi sunucunu oluşturabilme olanağınızın olduğunu söyleyelim. Oyun sürekli güncelleme aldığından sürekli artan haritalar da söz konusu. Biz bu incelemeyi yaparken 11 farklı harita vardı, ilerleyen dönemlerde giderek artacağını söylersek yanlış bir tahmin yapmış olmayız. Üstelik 30 çeşit silah ve cihaz da sizleri bekliyor. Oyun bunları kişiselleştirmenize imkan veriyor ve mükemmel grafikleriyle adeta sizi kendine çekiyor.

Eğer mobil cihazınızda online bir FPS oyunu arıyorsanız Mobile Strike Online'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Son derece başarılı bir oyun olması nedeniyle denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Modern Strike Online: Savaş

    Modern Strike Online: Savaş ile Android cihazınızda hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz.
  • Söz (Strike Force Online)

    Söz dizisinin mobil oyunu Strike Force Online'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Modern Critical Strike

    Ajan olarak görev yapacağız.
  • Critical Strike Portable

    Critical Strike Portable mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online FPS oyunudur
  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • Action Strike Online

    Düşmanlarını öldür, sıralamanı yükselt ve takımını kazandır.
  • Block Strike APK

    Block Strike APK, Minecraft'tan çıkıp gelmiş karakterlerin yer aldığı FPS oyunu. Android FPS oyunları içerisinde oldukça popüler!
  • Forward Assault APK

    Forward Assault APK Counter Strike benzeri Android FPS oyunudur. Online multiplayer shooter oyunu Android telefonlar için ücretsizdir!