Moji Maker

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Moji Maker, iPhone kullanıcıları için hazırlanmış emoji yapma uygulaması.

Moji Maker, sosyal ağ uygulamalarında mesajlaşırken, paylaşım yaparken kullanabileceğiniz emoji’ler tasarlayabildiğiniz daha kısa tanımla bir emoji yapma uygulaması. iPhone’un kendisiyle gelen emoji’ler yeterli gelmiyorsa veya farklı, kendiniz tasarlayabildiğiniz emoji’ler oluşturmak istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi – pratik uygulama.

Apple, her iOS güncellemesinde emoji sayısını artıyor ve sohbet esnasında veya sosyal platformlarda farklı durumlar için kullanabileceğiniz yüzlerce ifade var. Bunlar sizin için yeterli değilse Moji Maker ile kendi emoji’lerinizi tasarlayıp ekleyebilirsiniz.

Binlerce çeşit tasarımı farklı kombinasyonlarla kullanarak kendi emoji’lerinizi yapabildiğiniz uygulamada tasarımlarınızı doğrudan galerinize kaydetme, emoji olarak paylaşma şansına sahipsiniz. Tasarım demişken, emoji’leri yaparken yeniden boyutlandırma, taşıma, döndürme, öne çıkarma veya arkaya atma gibi işlemleri butonlar vasıtasıyla kolaylıkla yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars Scene Maker

    Star Wars Scene Maker ile kendi Star Wars hikayelerinizi yaratabilirsiniz
  • Maker - Milkshakes

    Maker - Milkshakes, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak birbirinden güzel ve farklı milkshake'ler yapabilmenize olanak sağlayan oldukça eğlenceli bir uygulamadır.
  • Maker - Toast!

    Maker - Toast, kendiniz için birbirinden güzel ve lezzetli tostlar hazırlayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır
  • Emoji Me Face Maker

    Emoji Me Face Maker uygulamasıyla size benzeyen emoji karakterleri oluşturabilirsiniz.
  • Gummy Candy Maker

    Gummy Candy Maker, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde birbirinden farklı ve tatlı şekerler oluşturabilmeniz için özel olarak hazırlanan ücretsiz ve eğlenceli bir uygulamadır.
  • Potion Maker

    Potion Maker ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir iksir yapma oyunudur
  • Doodle: Schedule Maker

    Doodle: Schedule Maker pratik bir etkinlik oluşturma uygulamasıdır
  • Candy Maker

    Candy Maker'da birbirinden lezzetli şekerler, lolipoplar ve jelibonlar yapmaya çalışıyoruz.