Moldiv

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,895 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde fotoğraflarınızı efektlendirmek için ücretsiz olan Moldiv'i kullanabilirsiniz.

Moldiv Android uygulaması, akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabilmeniz için hazırlanmış ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulaması. İçerisinde onlarca farklı ve kaliteli çerçeve içeren uygulama, aynı zamanda profesyonel bir şekilde fotoğraflarınızı düzenlemenize yardımcı oluyor.

Fotoğraf filtre ve efektleri, yazı ekleme, damga ekleme gibi onlarca farklı özelliği de içerisinde bulunduran uygulama, sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Dilerseniz hazırladığınız resimleri sosyal ağlardaki hesaplarınızdan da hemen paylaşabiliyorsunuz.

Elbette filtre, efekt ve çerçevelerin yanında, resimlerinizin yönlerini değiştirme, yeniden boyutlandırma, döndürme, kırpma gibi geleneksel seçenekler de yer alıyor. En yüksek çözünürlüklerde bile kayıt imkanı sunmasıyla fotoğraflarınızın kalitesi düşmeden onları kaydedebiliyorsunuz.

İçerisindeki ücretsiz olarak sunulan tüm araçlarla birlikte en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarından birisi olan Moldiv'i denemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Moldiv

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,980 TOPLAM İNDİRME
36.8 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki fotoğrafları düzenlemek ve bunlardan bir kolaj oluşturmak için Moldiv uygulamasını deneyebilirsiniz.

Moldiv uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınız için hazırlanmış bir iOS uygulaması ve elinizdeki fotoğraflardan çok güzel kolajlar oluşturmanıza imkan veriyor. Pek çok farklı çerçeve barındıran uygulama aynı zamanda profesyonel düzenleme seçeneklerine de imkan tanıyor. Bu fotoğraf efektlerinin yanında aynı zamanda çeşitli dekoratif efektler ve damgalar da barındıran uygulama tamamen ücretsiz.

Hazırladığınız fotoğraf kolajlarını aynı zamanda Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarınızda da kolayca paylaşarak hem aileniz hem de arkadaşlarınıza gösterebiliyorsunuz. Tek bir çerçevede tam 9 fotoğrafa kadar birleştirme yapmanıza olanak veren uygulama aynı zamanda çoklu fotoğraf seçimine ve ekran oranına kadar pek çok detayı ayarlamanıza da imkan veriyor.

34 tane efekt, matlık ve şeffaflık kontrolü, zoom ve döndürme yapabilme, renk dengesini ayarlayabilme gibi pek çok gelişmiş özellik de Moldiv uygulamasının bünyesinde yer alan yeteneklerden bir kaç tanesi. Eğer diğer paralı uygulamalardan sıkıldıysanız Moldiv'in gelişmiş özelliklerini en azından bir defa denemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında