MOLOME

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
312 TOPLAM İNDİRME

MOLOME Android cihazlarınız üzerinde fotoğraflarınızı paylaşabileceğiniz sosyal bir platformdur.

MOLOME cep telefonu sahipleri için geliştirilen çapraz platform destekli sosyal bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.

Uygulama kullanıcıların fotoğraf çekmelerine, çektikleri fotoğraflara çeşitli filtreler eklemelerine, çerçeveler ve çıkartmalar ile zenginleştirmelerine olanak vermektedir. Ayrıca düzenlediğiniz fotoğrafları Facebook ve Twitter üzerinden kolayca paylaşabilirsiniz.

Eklediğiniz fotoğraflar veya yorumlar birisi tarafından beğenildiğinde MOLOME size bildirecektir. Böylece sürekli olarak çevrenizle etkileşim içerisinde kalabilirsiniz.

Mobil cihazınızla fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı seviyorsanız, MOLOME tam ihtiyacınız olan uygulama olabilir.

Can Çevrim

MOLOME

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
256 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlar için geliştirilen başarılı bir fotoğraf paylaşma uygulaması olan MOLOME ile iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde bulunan resimlerinizi paylaşabilirsiniz.

MOLOME hayatınızı çektiğiniz fotoğraflarla paylaşmanın kolay ve eğlenceli bir yoludur. Telefonunuzu kapın, bir fotoğraf çekin ve uygulamanın içerisinde bulunan farklı 14 filtreyi fotoğraflarınıza uygulayarak, arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın.

Çekeceğiniz fotoğraflarınızı MOLOME'un sosyal ağı üzerinde diğer kullanıcılarla paylaşarak, fotoğraflarınızı dünya üzerinde uygulamayı kullanan diğer kullanıcılarla buluşturabilirsiniz. Ayrıca isterseniz uygulama sayesinde hazırladığınız fotoğraflarınızı kolayca Twitter ve Facebook üzerinden de paylaşabilirsiniz.

Paylaştığınız fotoğraflar diğer kullanıcılar tarafından beğenildiğinde veya fotoğraflarınıza yorum yapıldığı zaman MOLOME sizi uyaracaktır. Böylece uygulama sizinle diğer kullanıcılar arasında yoğun bir etkileşim sağlayacaktır.

MOLOME'u iOS cihazlarınız üzerine yükleyerek hayatınızdan kareleri hemen diğer kullanıcılarla paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

MOLOME

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Molome, çapraz platform destekli popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.

Molome, çapraz platform desteği sunan fotoğraf paylaşım uygulamasıdır. Popüler sosyal ağ uygulamalarından biri olan Molome, fotoğraflarınızı eğlenceli ve kolay bir şekilde paylaşmanın en iyi yoludur.

Instagram’a oldukça benzeyen ancak daha fazla sosyal içerik sunan Molome, çeşitli filtrelerle fotoğraflarınızı renklendirebileceğiniz, kenarlık ekleme, döndürme, kontrast ve canlılık ayarlama gibi seçenekler içeren bir fotoğraf düzenleme ve paylaşma platformudur.

Fotoğraflarınızı daha eğlenceli kılmak adına çeşitli çıkartmalar ve kenarlıklar sunan popüler fotoğraf paylaşım uygulamasını ücretsiz hesabınızı oluşturarak veya Facebook hesabınızla giriş yaparak kullanmaya başlayabilirisiniz. Diğer sosyal ağ uygulamalarındaki gibi Twitter ve Facebook arkadaşlarınızı bulabilir, kendi profilinizi oluşturabilir ve profil fotoğrafı ekleyebilirsiniz.

Molome aracılığıyla düzenlediğiniz fotoğrafları Google+, Twitter, Facebook ve daha pekçok sitede paylaşabilirsiniz. Fotoğraflarınızı Google Drive ve Dropbox hesabınıza aktarmanız da mümkün. Uygulamada gizlilik ayarı da mevcut. Fotoğraflarınızı herkesin göreceği şekilde veya sadece arkadaşlarınızın ve kendinizin göreceği şekilde paylaşabilirsiniz. Yüklediğiniz ve paylaştığınız her fotoğraf için çeşitli rozetler kazanabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında