MomentCam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82,717 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

MomentCam'i kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraflarınızı çizgifilm grafik bedenlere ve sahnelere ekleyebilirsiniz.

MomentCam uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ve oldukça eğlenceli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Cihazınızın kamerası ile çektiğiniz kendi portrenizi, oldukça farklı ve eğlenceli çizgifilmvari grafiklere dönüştürebilen uygulama sayesinde arkadaşlarınıza ufak şakalar yapabilir ve onlarla birlikte eğlenebilirsiniz.

Uygulamada herhangi bir reklam bulunmadığı için en kolay şekilde kullanabiliyorsunuz ve profesyonel ellerden çıkmış olan grafiklere kendi yüzünüzü yerleştirebiliyorsunuz. Kullanımı oldukça basit olan uygulamanın Türkçe desteği yok ancak İngilizce olan versiyonu işinizi görecektir.

Dilerseniz resimleriniz hazırlandıktan sonra onları telefonunuza kaydedebilir, ya da arkadaşlarınızla paylaşmak üzere sosyal ağlardaki hesaplarınıza gönderebilirsiniz. Oldukça bol grafik seçeneği barındırması sayesinde seçeneklerinizin fazla olması her resminizi birbirinden farklı yapacaktır.

Yiğit Ekim Demir

MomentCam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16,878 TOPLAM İNDİRME
26.1 MB DOSYA BOYUTU

MomentCam sayesinde iPhone ve iPad'inizi kullanarak kolayca fotoğraflarınızı çizgi film haline getirebilirsiniz.

MomentCam, iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz en ilginç uygulamalardan bir tanesi ve oldukça garip yapısı sayesinde fotoğraf çekme ve efektlendirme olayına yeni bir bakış getiriyor.

Pek çok diğer efektlendirme uygulaması, resimleri direkt olarak çizimmiş gibi göstermeye çalışır ancak MomentCam bu işi biraz daha ileri götürüyor ve yüzünüzü aldıktan sonra resmin geri kalanını tamamen bir çizgi film haline getiriyor. Dolayısıyla ilginç tasarımlara sahip olabiliyorsunuz ve sizi rastgele bir durum içerisine yerleştirdiği için karşınıza çıkan şeyler sizi şaşırtabiliyor.

Dilerseniz uygulamayı kullanarak arkaplanları değiştirebilir, yüzünüzü düzenleyebilir, imza atabilir, sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmak için gerekli butonları bulabilirsiniz. Resim ve fotoğraf düzenleme uygulamaları arasındaki ilginç yerini bir süre koruyacak gibi görünen MomentCam'ı ücretsiz olarak kullanırken, kolay yapıdaki arayüzü sayesinde hiç zorlanmayacaksınız.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında