Momentic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME

Momentic, Instagram benzeri arayüze sahip fotoğraf paylaşma uygulaması.

Momentic, Android telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları hikaye formatına dönüştüren yerli bir uygulama. Arayüzüyle Instagram’ı andıran fotoğraf paylaşım uygulaması, tüm sosyal ağ platformları gibi tamamen ücretsiz.

Fotoğraflarınıza kolaj yapmayı seviyor ancak çok daha etkileyici bir şeyler ortaya çıkarmak istiyorsanız, anlarınızı hikayeye dönüştürüp paylaşabileceğiniz Momentic adlı uygulamayı denemelisiniz. Bildiğimiz sosyal ağların çizgisine sahip, kullanımı basit harika bir fotoğraf paylaşım uygulaması.

Eklenen fotoğrafları slayt gösterisi olarak karşınıza çıkaran uygulamada dünyanın farklı yerlerinden ilginç, ilgi çekici hikayelerle (yemek tarifleri, tatil fotoğrafları, karikatürler, film fragmanları vs.) karşılaşmak mümkün. Paylaşımlarınızı sevdiğiniz kişileri takip etme, gönderilerine yorum bırakma ve hızlıca beğenme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Momentic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Momentic, iPhone ile çektiğiniz fotoğraflardan hikaye oluşturmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Momentic, sevdiklerinizle geçirdiğiniz anları yansıtan fotoğrafları hikayelere dönüştürmenize imkan tanıyan ücretsiz bir sosyal ağ uygulaması. Fotoğraflarınızdan kolaj yapmak yerine birkaç fotoğraftan oluşan canlı kareler paylaşabiliyorsunuz.

iPhone’unuza indirip tüm sosyal ağ uygulamaları gibi ücretsiz üyeliğinizi oluşturarak fotoğraf paylaşımına başlayabildiğiniz uygulamada en fazla 7 fotoğrafınızı aktarabiliyor, dilediğiniz uzunlukta bir açıklama ekleyip (etiket te koyabiliyorsunuz) takipçilerinizle paylaşıyorsunuz. Evet, Instagram’da olduğu gibi takip sistemi mevcut. Fotoğraflarını hikayeye dönüştüren kişiler tanıdıklarınızın yanı sıra uygulamayı aktif olarak kullanan kişiler olabiliyor ve ister Facebook, ister WhatsApp, isterseniz de mesaj göndererek arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz platforma.

Apple Watch desteği de sunan yerli fotoğraf paylaşım uygulaması Momentic, eklenen fotoğrafları slayt gösterisi olarak karşınıza çıkarıyor ve fotoğraf geçişleri oldukça yumuşak; gözü yormayacak şekilde hazırlanmış. Fotoğrafın üzerine çift dokunduğunuzda hızlıca beğenmiş oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında