Mon Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı canavar figürünün yer aldığı, aksiyon ve macera dolu benzeriz bir oyundur.

Minik canavarlar yardımıyla engellerle dolu parkurlarda yarışabileceğiniz Mon Rush, Android işlemciye sahip tüm cihazlarda rahatlıkla oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Oyun içerisinde şehir, mezarlık, orman, çöl ve daha birçok farklı mekan yer almaktadır. Parkurlarda kullanabileceğiniz birbirinden farklı onlarca canavar figürü bulunmaktadır. Ayrıca canavar topluluğunuzla birlikte hızla koşarken karşınıza çıkabilecek araba, helikopter, tank gibi çeşitli engeller vardır. Seçtiğiniz canavarla birlikte tuzaklardan kurtulmalı ve canavar sayısını artırarak yolunuza devam etmelisiniz.

Karşınıza çıkan tüm insanları canavara dönüştürerek grubunuza dahi etmeli ve hızla ilerlemelisiniz. Zıplayarak engelleri aşmalı ve puanlar toplayarak yolunuza devam etmelisiniz. Ninja, ejderha, dragon ve daha birçok farklı canavar karakterlerinin kilidini açmak için size verilen görevleri yerine getirmeli ve yeterli puanı toplamalısınız. Bu sayede dilediğiniz canavarı seçerek zorlu parkurlarda ilerleyebilirsiniz.

Mobil platformda aksiyon ve maceraya doyabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Mon Rush, binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen eşsiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor. Her geçen gün daha fazla oyuncunun dikkatini çeken bu oyun ile sizlerde maceraya doyabilir ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Flip Rush

    Platformda ilerlemeye çalışacağız.
  • Rowan McPaddles: River Rush

    Engellere takılmadan nehirde ilerlemeye çalışacağız.
  • Smashing Rush : Parkour Action Run Game

    Hareketli dakikalar bizleri bekliyor.
  • Redneck Rush

    Zorlu parkurlarda yarışarak dev kasırgalardan kaçmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Merge Rush Z

    Zombilerin dağılmasını engelleyeceğiz.
  • Tales Rush

    Güçlü düşmanlara meydan okuyacağız.
  • Bike Racing - Bike Blast Rush

    Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.