Money Movers 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
249 TOPLAM İNDİRME

Babanızı hapishaneden kurtarın.

Money Movers 2, hapishaneden kaçış oyunlarını sevenlere tavsiye edeceğim, zorlu bulmacalarla süslü bölümler sunan harika bir mobil oyun. Kizi Games’in internet tarayıcılarda da oynanabilen hapishane temalı bulmaca oyununda babalarını hapishaneden kurtarmaya çalışan iki kardeşin yerine geçiyorsunuz. Yüksek güvenlikli hapishaneye bir şekilde sızmanın yolunu bulmalısınız.

Çizgi film stili görsellere sahip olmasına karşın kendisine çeken bulmaca oyunu Money Movers’ın ikincisinde hapishanedeki babanızı kurtarmak için tekrar hapishaneye giriyorsunuz. İki kardeş gücünüzü birleştirerek gardiyanları ve 7/24 kayıt yapan güvenlik kameraları başta olmak üzere güvenlik sistemlerini atlatmalısınız. Unutmayın, birlikte hareket etmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Money Movers 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

İki kardeş kafa kafaya verip babanızı hapishaneden çıkarmalısınız.

Money Movers 2, Kizi Games’in hapishaneden kaçış oyunlarını sevenler için hazırladığı bulmaca platform oyunu. Serinin ikinci oyununda babalarını hapishaneden kurtarmak için tekrar hapishaneye girmek durumunda kalan iki kardeşin yerine geçiyorsunuz. Yüksek güvenlikli hapishaneye girmeden önce çok iyi bir plan yapmalısınız. Her yer gardiyanlarla dolu ve güvenlik sistemleri kusursuz işliyor.

İnternet tarayıcıda da oynanabilen hapishane temalı bulmaca oyunu Money Movers’da bu sefer babaları için hapishaneye giren iki kardeşi kontrol ediyorsunuz. Babanızı hapishaneden kaçırmak için fazla zamanınız yok. Gardiyanları ve güvenlik sistemlerini atlatmak için birlikte hareket etmelisiniz. 20 bölüm (bonus seviyeler de mevcut) mevcut ancak oyunun hemen bitmediğini söyleyeyim. Bölümleri geçebilmek için kafa patlatmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Money Movers

    Arkadaşlarınızı hapishaneden çıkarmalısınız.
  • Money Movers 3

    Hapishaneden kaçmaya çalışan mahkumları durdurun.
  • Escape Logan Estate

    Bulmacaları çözerek gizemi aydınlatın.
  • Faraway 2: Jungle Escape

    Bulmacaları çözüp ormandan kaçmalısınız.
  • Goop Escape 2

    Goop Escape 2, minik Goop'ları kaçış noktasına götürüp bölümleri birer birer geçmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Skyscraper: Room Escape

    Gökdelenin çatı katında kaldınız.
  • School Alone

    Perili okuldan kaçın.
  • Kaçış Odası

    Kaçış Odası: Öldükten Sonra, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.