Monkey Swag

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir zeka oyunu

Benzersiz yolculuğa çıktınız bir oyun olan Monkey Swag, kaptan Long John Silverback'in büyük hazinesine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Yolunuza çıkan zorlukların da üstesinden gelmeniz gereken oyunda eşsiz bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Her yaştan bireyin rahatlıkla oynayabileceği bir oyun olan Monkey Swag, büyük yolculuklara adım attığınız bir oyundur. Efsanevi korsanlardan bilgiler alarak yola çıktığınız oyunda büyük hazinenin peşine düşüyorsunuz. Yolunuza çıkan engellerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda ufak çaplı zeka oyunlarını da tamamlamanız gerekiyor. Sürekli değişen oyun atmosferi ve zorlu bölümleriyle dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Karanlık mağaraları aşıp aktif volkanlardan kaçmanız gereken oyunda kayıp uygurlıkları da açığa çıkarabiliyorsunuz. Başlı başına bir zeka oyunu olarak nitelendirebileceğim Monkey Swag, çocukların da beğenerek ve severek oynayabileceği türden bir oyundur. Monkey Swag oyununu mutlaka denemelisiniz. Renkli görsellere de sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Monkey Swag oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Monkey Swag

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
502 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir zeka oyunu

Monkey Swag, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarıızda oynayabileceğiniz dikkat çekici bir mobil oyundur. Oyunda zorlu maceralara atılıyor ve efsanevi hazinenin peşine düşüyorsunuz. Eşsiz bir oyun deneyimi sunan Monkey Swag ile boş zamanlarınızı da en güzel şekilde değerlendirebiliyorsunuz.

Her yaştan bireyin rahatlıkla oynayabileceği bir oyun olan Monkey Swag, büyük yolculuklara adım attığınız bir oyundur. Efsanevi korsanlarla yardımlaşarak yola çıktığınız oyunda büyük hazinenin peşine düşüyorsunuz. Son derece keyifil bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda zekanızı da sınırlarına kadar zorlamanız gerekiyor. Sürekli değişen atmosferi ve kaliteli görselleriyle de dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir oyun arayışınız varsa Monkey Swag tam size göre diyebilirim. Başlı başına bir zeka oyunu olarak nitelendirebileceğim Monkey Swag, çocukların da beğenerek ve severek oynayabileceği türden bir oyundur. Monkey Swag oyununu mutlaka denemelisiniz.

Monkey Swag oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monkey Ropes

    Harika bir beceri oyunu
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Braindom

    Braindom İndir Android: Google Play'de en çok indirilen beyin zeka zihin testi akıl oyunları arasında
  • Up Left Out

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir zeka oyunu
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Braindom 2

    Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.
  • logi.

    logi.: 2019'un en iyi mantık ve zeka oyunu
  • Rumini!

    Zevkli deneyim sunan harika bir bulmaca oyunu