Monster Busters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
458 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Son derece eğlenceli bir oyun olan Monster Busters, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi eşleştirme oyunlarından bir tanesi.

Monster Busters ilk bakışta Candy Crush'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor fakat belirtmem gerekiyor ki bu oyun çok daha komplike ve eğlenceli. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Monster Busters'ı Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarınızda oynayabilirsiniz.

Oyunda klasik olarak üç vey daha fazla benzer objeyi birleştirmeye çalışıyoruz ki bu oyunda objeden kastım renkli minik canavarlar. Bu canavarları birleştirerek bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz ve toplamda bitirmemiz gereken birçok görev var.

Monster Busters kaliteli görünen grafiklere ve oyun esnasında sorun yaratmayan kontrollere sahip. Zaten çok basit bir oynanışa sahip olduğu için kontroller kötü olsa bile çok sorun olmazdı. Diğer oyunlar gibi Monster Busters'ta da sosyal medya entegrasyonu unutulmamış. Puanlarınızı arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Emircan Erdoğan

Monster Busters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
63.7 MB DOSYA BOYUTU

Monster Busters en eğlenceli eşleştirme oyunlarından bir tanesi ve ücretsiz oluşuyla dikkat çekiyor.

Monster Busters ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme tarzı bulmaca oyunudur. Eşleştirme oyunları özellikle son dönemde çok popüler olmaya başladı ve birçok yapımcı bu kategoride farklı oyunlar ortaya çıkardı.

Monster Busters da bu oyunlardan bir tanesi ve eğlenceli yapısıyla dikkat çekiyor. Oyunun tekdüze ilerlememesi en büyük artılarından bir tanesi. Ne yazık ki bu kategorideki çoğu oyun bir diğerinin başarısız bir kopyası ve bir süre sonra sıkıcı hale geliyor. Fakat Monster Busters'ta bu tarz bir durum söz konusu değil. Kendi çizgisinde ilerleyen oyunda canavarları yok ederek kahraman olmaya çalışıyoruz.

Monster Busters'a ilk girdiğiniz andan itibaren farklı bir oyun olduğunu anlıyorsunuz. Gerek bölüm tasarımı gerekse verilen görevler, rakiplerinden kolayca sıyrılmasını sağlıyor. Oyunda basit bir amacımız var üç veya daha fazla canavarı birleştirerek yok etmek. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, Monster Busters mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snark Busters: All Revved Up

    Snark Busters: All Revved Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Squad Busters APK

    Brawl Stars, Clash Royale ve Hay Day gibi oyunlardaki karakterleri içerisinde barındıran Squad Busters APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Base Busters

    Base Busters tank savaşlarına katıldığımız aksiyon dolu bir savaş oyunu olarak öne çıkıyor.
  • BEAST BUSTERS featuring KOF

    BEAST BUSTERS featuring KOF ilgi çekici bir mobik aksiyon oyunudur
  • Monster Mash

    Monster Mash, şeker, meyve ya da balonlar yerine canavarları eşleyerek farklı bölümleri bitirmeniz gereken ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Turn Undead: Monster Hunter

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, Cadılar Bayramı'na özel tasarlanmış bir tür sıra tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Mini Monster Mania

    Mini Monster Mania'da taşları eşleştirip düşmanlarımıza saldırılar düzenliyor ve onları alt etmeye çalışıyoruz.
  • Monster Match

    Eğlenceli yapısıyla dikkat çeken Monster Match'te benzer şekilli taşları birleştirerek kendi canavar takımımızı kurmaya çalışıyoruz.