Monster Cracker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Monster Cracker, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Monster Cracker, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Sevimli görünen canavarlarla birlikte eğlenceli vakit geçireceğiniz oyunda parmağınızı bu canavarlara kaptırmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Eğlenceli bir oyun olan Monster Cracker hız, beceri ve dikkatin bir araya geldiği oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Gerçekten odaklanmanız gereken oyunda hızınızı düşürmemelisiniz aksi takdirde canavarlar parmağınızı kapıyor.

Oyunda amacınız ekranda beliren krakerlere dokunarak onları yoketmek. Fakat her krakere dokunduğunuzda parçalanıp daha fazlası ortaya çıkıyor ve küçülerek artıyorlar bu yüzden tamamen bitene kadar dokunmaya devam etmeniz gerekiyor.

Böyle böyle krakerleri canavarların yiyeceği boyuta kadar düşürmeye çalışıyorsunuz fakat canavarlar biraz sabırsız oldukları için hızınızı düşürdüğünüz anda parmağınızı koparıyor ve oyunu kaybetmiş oluyorsunuz. Aynı şekilde krakerlere dokundukça çoğaldığı için kraker eğer canavarın dişine değerse yine oyunu kaybediyorsunuz.

Oyunda farklı farklı canavarlar var ve her canavarın diş özellikleri farklı olduğu için hepsinde farklı bir oyun tarzı oluyor bu yüzden daha eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Eğer siz de farklı ve eğlenceli oyunlar denemeyi seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Monster Cracker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Monster Cracker, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Monster Cracker, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Hız ve dikkat gerektiren bu oyunda reflekslerinizi konuşturmanız ve el becerilerinizi kullanmanız gerekiyor.

Oyunun grafikleri gayet sade ve sevimli bir şekilde tasarlanmış. Sevimli görünümlü yaratıklarla birlikte oynuyorsunuz. Amacınız ise krakerleri bu canavarların ağzına sığacak büyüklüğe kadar küçültebilmek.

Fakat bu o kadar kolay değil. Öncelikle ekranda bir adet kraker beliriyor ve siz ona dokununca dörde bölünüyor. Bu şekilde canavarın ağzına sığacak büyüklüğe gelene kadar dokunarak onları küçültmeniz gerekiyor.

Eğer krakerler canavarın dişine değerse canavar ağzını kapatıyor ve parmağınızı koparıyor. Bu yüzden dikkatli olmanız ve krakerlerin dişlere değmemesini sağlamanız gerekiyor. Bunun için de hem hızlı hem de dikkatli olmanız gerekiyor.

Oyunda farklı farklı türde canavarlar var ve her canavarın diş özellikleri farklı. Bu da çeşitlilik fazla olduğu için oyunu daha uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz anlamına geliyor. Siz de farklı ve eğlenceli beceri oyunlarını seviyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Monster Mayhem

    Super Monster Mayhem, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Monster Doctor

    Monster Doctor, hastaneye gelen canavarları iyileştirmeye çalıştığınız ücretsiz güzel bir oyun.
  • Monster Flash

    Monster Flash çok basit bir yapıyı harika görseller ve oynanışla harmanlamış, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli bir arcade oyunudur.
  • Monster Stack 2

    Monster Stack 2, canavarları üst üste dengede tutmanız gereken bir Android oyunu.
  • Monster Fishing Legends

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Flappy Monster

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu.
  • Monster Castle

    Monster Castle güzel görünüme sahip bir mobil strateji oyunudur
  • Monster Dash

    Monster Dash ekranda yatay olarak ilerlediğiniz bir aksiyon oyunudur