Monster Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
426 TOPLAM İNDİRME

Monster Dash ekranda yatay olarak ilerlediğiniz bir aksiyon oyunudur

Monster Dash, ünlü Fruit Ninja oyununun yapımcısı Halfbrick Studios tarafından yayınlanmış side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Monster Dash'da diğer Halfbrick oyunları olan Jetpack Joyride ve Age of Zombies'deki ana kahramanımız olan Barry Steakfries yine karşımıza çıkıyor. Barry, bu sefer farklı bir tarzda maceraya atılıyor. Bu yeni macerada sayısız hayalet, farklı ve ilginç yaratıkla karşılaşıyoruz ve dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz. Bu işi yaparken ise fantastik ve göz alıcı efektlere sahip olan silahları kullanabiliyoruz.

Monster Dash'da kahramanımız ekranda yatay olarak sürekli ilerlerken onu yönlendirmemiz ve düşmanlarımızı zamanında yok etmemiz gerekiyor. Rüzgar gibi koşarken bir ceylan gibi sıçrıyoruz ve deli gibi ateş ediyoruz. Oyunda tansiyon bir an olsun düşmüyor. 6 farklı fantastik dünyayı ziyaret ettiğimiz oyunda birçok farklı silah seçeneğine de sahibiz. Ayrıca farklı savaş araçlarına da binebilmekteyiz.

Seviye atlama sistemine sahip olan Monster Dash 2 boyutlu sevimli renkli grafikleriyle göze hoş görünüyor. Eğer rahat bir şekilde oynayabileceğiniz ve bolca eğlenebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Monster Dash'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Monster Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Monster Dash, Halfbrick Studios tarafından geliştirilen ve oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız eğlenceli bir aksiyon ve macera oyunudur.

Monster Dash, daha önceden Google Chrome üzerinde oynadığınız popüler aksiyon oyunlarından bir tanesidir. Geliştirici firma tarafından iOS sürümü geliştirilen oyun yenilenen grafikleri ve oyun yapısı ile eskisine göre çok daha keyifli ve güzel olmuş.

iPhone ve iPad sahipleri tarafından ücretsiz olarak indirilebilen oyundaki amacınız Barry Steakfires karakterinin kontrol ederek önünüze çıkan tüm düşmanları öldürmek. Sürekli olarak ilerleme kaydederken karşınıza çıkan canavarları öldüreceğiniz oyunda karakterinizin kaybedek hiç birşeyi yok.

Dünyanın farklı ve güzel yerlerinde vampirlerle, mumyalarla, canavarlarla ve çok daha fazlası ile karşılaşacağını birbirinden heyecanlı bölümlerde kendinizden geçebilirsiniz. Oyunun kontrolleri son derece rahat.

Barry ile ilerlerken yerlerdeki silah ve can paketlerini toplayarak macera içinde daha uzun süre kalabilirsiniz. Üstelik farklı güç ve özelliklere sahip silahlar sayesinde kimi zaman düşmanlarınızı tek bir atışta öldürebiliyorsunuz. Kendi oyun stilinize en uygun silahı bularak oyundan çok daha fazla keyif alabilirsiniz.

Koşabildiğiniz kadar hızlı koşarak tüm düşmanları öldürmeye çalışacağınız ücretsiz bir oyun olan Monster Dash'i iOS cihazlarınıza indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Monster Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,949 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

Canavarlara korkusuzca ateş açın. Monster Dash ile aksiyon dolu bir dünyanın kapılarını Chrome tarayıcınızdan aralayın.

Oyununun karakteri Barry Steakfries, sınır tanımadan tüm canavarlara karşı mücadele ediyor. Oyunda yapmanız gereken tek şey tuzaklara düşmeden karşınıza çıkan zombi, mumya ve şeytanlarla ateş açmak. Çok haraketli olan Monster Dash'i oynarken zıplamak için "space" ve ateş etmek için "ctrl" tuşlarına basmanız yeterli.

Farklı silahlar ve egzotik mekanlarla renklenen Monster Dash, aksiyon oyun severlere hitap ediyor. Fruit Ninja oyununun yapımcıları tarafından hazırlanan Monster Dash oyununu Chrome tarayıcınız aracılığıyla oynayabilirsiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Truck Extreme Dash

    Monster Truck Extreme Dash, canavar kamyonunuzla tehlikeli hareketler yaparak puan toplamaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Cartoon Network Party Dash

    Kötüler partiyi bastı! Hemen oradan kaçın.
  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.
  • Looney Tunes Dash APK

    Looney Tunes Dash APK, sonsuz koşu oyunları oynamaktan keyif alan mobil oyunculara tavsiye ederiz. Looney Tunes Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dash Legends

    Dash Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.