Monster Defense King

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Canavar yetiştir, güçlendir ve karşı takımı yen.

Çeşitli canavar türleri yetiştir ve düşmanları alt et. Zaferi elde etmek için düşmanın özel becerilerine dayalı bir strateji uygulamalısınız: Eşsiz becerilere sahip çok sayıda canavar var. Seviyelendirme, yükseltme, uyanma ve aşkın geçerek canavarlarını güçlendirebilirsin. 

Sayısız kademeler 3 modda mevcuttur: Normal, Sert, Cehennem. Oyun Otomatik Savaş ve Hızlı Savaş'ı destekliyor. Günlük görevler ve çeşitli başarılar var. Bu başarıları sağlayarak oyun başarılar listesinde ve aynı zamanda Liderler Tablosunda yerinizi alabilir, arkadaşlarınızla kapışabilirsiniz. Ağ bağlantısı gerektirmeyen bu strateji oyununda gücünüzü gösterin.

Laboratuarda gücü ve savaş kapasitesini arttırmak için çeşitli araştırmalar bulunmaktadır. Bu araştırmaları yaparak savaşçılarınızı daha güçlü hale getirin ve kalabalık savaşları kazanın.

Ömer Dursun

Monster Defense King

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Canavar yetiştir, güçlendir ve karşı takımı yen.

Canavarlar ve kahramanlar ekibini savaşa yönlendir. düşmanları yok etmek için farklı karakterlerin eşsiz yeteneklerini kullan. iPhone ve iPad'de oynanabilen bu heyecan verici oyunda seni bekleyen düşman ordularına karşı dinamik savaşlara hazır ol. 

 Eşsiz yeteneklere sahip kendi canavar koleksiyonunuzu toplayın. Savaş alanında canavarları toplayın ve çeşitli silahlar, yetenekler ve büyülerle düşmanları yok edin. Karakterlerinizin gücünü ve kazanma şansınızı arttırmak için laboratuvarda araştırma yapın. Ağ bağlantısı gerektirmeyen bu strateji oyununda gücünüzü gösterin.

Laboratuarda gücü ve savaş kapasitesini arttırmak için çeşitli araştırmalar bulunmaktadır. Eşsiz becerilere sahip çok sayıda canavar var. Bunları araştırmalarda güçlendirebilirsiniz.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • Hero Defense King

    Dünyanızı eşsiz kulelerle savunun!
  • Royal Defense King

    Kahraman ve askerlerinizle ölüler ordusu istilasını savuşturun!
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Tower Defense Generals TD

    Stratejinizi yapın ve kulenizi koruyun.
  • Monster Merge

    En büyük canavarı yaratabilmek için özdeş canavarları birleştirin.
  • Civilization War - Last King

    Kendi uygarlığını seç ve geliştir.
  • Cat'n'Robot: Idle Defense

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarında boy göstereceğiz.