Monster Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Eğlenceli yapısıyla dikkat çeken Monster Match'te benzer şekilli taşları birleştirerek kendi canavar takımımızı kurmaya çalışıyoruz.

Monster Match eğlenceli grafik modellemeleri ve keyifli oyun yapısıyla dikkat çeken bir bulmaca oyunudur. Android cihazlarımıza ücretsiz olarak indirebileceğimiz Monster Match'teki nihai amacımız fantastik yaratıklardan oluşan bir takım kurmak ve farklı türdeki bulmacaları çözerek başarıya ulaşmak.

Oyunda farklı özelliklere ve yeteneklere sahip 300'den fazla yaratık bulunuyor. Klasik eşleştirme oyunlarından farklı yapısıyla sıyrılan Monster Match'te üç veya daha fazla benzer taşı birleştirerek bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. Bulmacalar tamamlandıkça yeni yaratıklar ve bölümler açılıyor. Tüm bu bölümler yedi farklı dünyaya paylaştırılmış durumda. Bu da oyunun bir süre sonra monotonlaşmasına engel oluyor.

Buna benzer oyunlarda görmeye alıştığımız türden bonuslar ve güçlendiriciler de yer almakta. Bu özel güçlendiricileri toplayarak oyunda üstünlük elde edebilir ve bölümleri daha kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Takımınızı daha güçlü kılmak için güçlendiricileri mutlaka toplamanız gerekmekte. Günümüz mobil oyunlarının vazgeçilmezi sosyal etkileşim Monster Match'te de var. Oyunda arkadaşlarınız ile rekabet edebilir ve adınızı puan tablolarına yazdırabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Monster Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Monster Match, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz oldukça renkli ve heyecanlı bulmaca oyunlarından birisidir.

Monster Match, en eğlenceli bulmaca oyunlarından biri olarak iPhone ve iPad üzerinde oynayarak oldukça keyifli dakikalar geçirebileceğiniz güzel bir uygulamadır.

Oyun içerisinde birinci amacınız taşları eşleştirmek ve canavarlardan oluşan takımınızı düzenlemek. Aksiyon dolu bir bulmaca oyunu olan Monster Match ile birlikte Prismal Adası üzerindeki gizemli yaratıkları keşfetmelisiniz. Hem savaştığınız hemde kendi takımınızı oluşturduğunuz bu uygulama için stratejik bir bulmaca savaşı diyebiliriz.

Oyunda ustalaşmanız gerekiyor fakat bunu uzun süre oynayarak gerçekleştirebilirsiniz. Doğal taşlara bağlanarak düşmanlarınıza saldırıp, kombolar yapmaya çalışmalısınız. Bu sayede yeni dostlar edinebilirsiniz. Savaş içerisinde takımınızı değiştirerek, farklı stratejiler üretebilirsiniz.

Özellikleri:

  • Her birinin görünümü ve yetenekleri farklı, ele geçirebileceğiniz 225'ten fazla canavar
  • Yeni ve dinamik bir bulmaca savaş sistemi
  • Büyük bonuslar için özel taşları birleştirerek zincirleme kombolar yapabilme
  • Keşfetmeniz gereken 7 farklı ada
  • Summon Gates'de keşfedilecek yeni canavarlar
  • Takımınızı güçlendirme seçenekleri
  • Özel canavarlar içeren farklı bölümle, günlük bonuslar ile geliyor
  • Arkadaşlarınız ile dünya çapında yarışarak özel hediyeler kazanma şansı

Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu farklı ve eğlenceli bulmaca oyununu mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Massive Monster Mayhem Match

    Birbirinden farklı düşmanlar ile karşı karşıya geleceğiz.
  • Furry Creatures Match'em

    Furry Creatures Match'em, oynadıkça bağımlısı olacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Rio: Match 3 Party

    Rio: Match 3 Party, Rio animasyon filminin karakterleriyle oynayabildiğiniz bulmaca oyunu.
  • Royal Match APK

    Royal Match APK, hikayesi, karakter animasyonları ve mekan grafikleriyle diğer üçlü eşleştirmeye dayalı mobil bulmaca oyunlarından ayrılıyor.
  • Match The Emoji

    Match The Emoji, size verilen emojileri birleştirerek yeni emojiler bulmanızı amaçlayan oldukça zevkli bir bulmaca oyunudur.
  • Sir Match-a-Lot

    Sir Match-a-Lot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Maths Match

    Maths Match, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunudur.
  • Jewel Match King

    Jewel Match King, internetsiz ve can sınırı olmadan oynanabilen üçlü eşleştirme oyunu.