Monster Push

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hayvanların yerine geçip canavarları öldürüyoruz.

Monster Push, sevimli hayvanların yerine geçip canavarları öldürdüğünüz hızlı tempolu bir mobil oyun. Son derece kaliteli görseller sunan aksiyon bulmaca oyununda aralarında tilki, kaplan, pandanın da olduğu çok sayıda sevimli mi sevimli hayvanlara huzur vermeyen çirkin yaratıklara günlerini gösteriyorsunuz. Hiç silah kullanmadan haritadaki tüm canavarları temizlemeniz gerekiyor. Hızlı düşünmeye iten süper eğlenceli bir mobil oyun.

Low poly, minimal stilde grafikler sunan hızlı mobil oyunları seven her yaştan kişiye hitap eden bir yapım Monster Push. Kendi eşsiz yetenek sistemleri olan ufak, sevimli hayvanların yerini aldığınız oyunda bölüm bölüm ilerliyorsunuz. Amaç; haritadaki tüm canavarları yok etmek. Sürekli hareket halinde olan canavarları öldürmek için kutuları kullanıyorsunuz. Kutuları patilerinizle iterek öldürmüş oluyorsunuz. Kutular dışında kullanabileceğiniz güçlendiriciler ve özel yetenekleriniz (büyü, üstünden geçme, kaldırma vs) mevcut. Canavarları temizlemek kadar sihirli küpleri toplamak da önemli. Genellikle canavarların yakınında duran bu kutular size ekstra puan kazandırıyor.

Erkan Calp

Monster Push

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
321.2 MB DOSYA BOYUTU

Canavarlar sevimli hayvanların etrafını sardı. Onlara yardım edin!

Monster Push, low poly grafiklere sahip mobil aksiyon bulmaca oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla şaşırtan yapımda sevimli hayvanların yerini alıp canavarları öldürüyorsunuz. Kendinizi korumak, canavarları ait oldukları yere göndermek için kutuları kullanıyorsunuz. Sınırlı sayıda güçlendiriciler de zor anlarda yardımınıza yetişiyor. Farklı yerlerde, bağımsız bölümlerle süslü süper eğlenceli, sürükleyici bir yapım karşımızda!

iPhone/iPad cihazınızda aksiyon bulmaca oyunlarına yer veriyorsanız, Monster Push’u oynamanızı isterim. Grafiklerine bakınca yetişkinlerin oynayabileceği bir oyunmuş gibi gözükmüyor lakin içine girdiğinizde öyle olmadığını anlıyorsunuz. Oyunda ilerlemek için stratejik düşünmeniz, aklınızı kullanmanız gerekiyor. Haritada dolaşan canavarları öldürmek için kutuları üzerlerine ittiriyorsunuz. Canavarların size yaklaşmasını engelleyen tek obje kutular olduğundan dikkatlice itmelisiniz. Hamle sınırınız yok, süre kısıtlaması yok, kimseyle de yarışmıyorsunuz. Haritadaki tüm canavarları öldürdüğünüzde bölüm bitiyor tabii ki de ancak tavsiyem; sihirli küpleri de toplamayı unutmayın. Canavarların neredeyse dibinde duran bu kutular puanınızı katlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Park of Monster

    Canavarlar ve sihirlerle dolu dünyada savaşıyorsunuz.
  • Turn Undead 2: Monster Hunter

    Mumya Kralı bulup cehenneme göndermelisiniz.
  • Push It!

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Push & Pop

    Push & Pop, küpleri ittirerek puan toplamaya çalıştığınız arcade bulmaca oyunu.
  • Press to Push

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Push Panic

    Renklerin ve aksiyonun eksik olmadığı Push Panic, kısa zamanda hızlı karar vermenizi gerketiren bir puzzle oyunu. Hem kafa hem refleks çalıştırmaya hazır olun.
  • Push Sushi

    Sushi' yi çıkışa ulaştır.
  • Turn Undead: Monster Hunter

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, Cadılar Bayramı'na özel tasarlanmış bir tür sıra tabanlı bulmaca oyunudur.