Monster Truck Extreme Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Monster Truck Extreme Dash, canavar kamyonunuzla tehlikeli hareketler yaparak puan toplamaya çalıştığınız bir Android oyunu.

Monster Truck Extreme Dash, kuralların olmadığı sıradışı yarış oyunları severler için hazırlanmış eğlence dozu yüksek bir Android oyunu. Telefon ve tabletimize ücretsiz indirebildiğimiz ve oldukça ufak boyutlu olan yarış oyununda adından da anlayacağınız canavar kamyonları kontrol ediyoruz; etmeye çalışıyoruz.

Hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunan canavar kamyon yarışı oyunu görsellikten ziyade oynanışa önem verenlere hitap ediyor diyebilirim. Devasa canavar kamyonlarıyla engebeli yollarda bir dublör gibi birbirinden tehlikeli hareketler yaparak ölüme meydan okuduğumuz oyunda diğer oyuncularla yarışlara katılmak yerine kendi dünyamızda yarışıyoruz. Uymamız gereken hiçbir kural yok. Tamamen serbest stil yarışıyoruz da diyebilirim.

Havada taklalar atarak ortaya çıkardığımız olabildiğince tehlikeli hareketler sonucu kazandığımız tek şey ise puan. Puanlarımızı harcayabildiğimiz tek nokta ise canavar kamyonlar. Oyunda kendi emeğimizle açabildiğimiz, ücretsiz dört farklı canavar kamyon bulunuyor. Bunların hepsinin sadece dış görünüşleri değil özellikleri de farklı. Bazısının benzini çabuk tükenirken, bazısının artistik hareket sonucu kazandırdığı puan fazla.

Canavar kamyonumuzla her defasında farklı bir yerde bulunduğumuz yarış oyununda dilersek özel ve günlük görevlere katılabiliyoruz. Özel görevler arasında oyunu belli bir süre oynama, artistik hareket yapma gibi ilginç şeyler var. Günlük görevler ise tamamlanması saniyeler sürmeyen basit ancak altın kazandıran şeylerden oluşuyor. İkisinde de kazandığımız altınları mevcut canavar kamyonumuzun benzin kapasitesi, dayanıklılık, artistik hareket bonusu gibi puan kazandıran özelliklerini artırabiliyoruz.

Kuralların geçerli olmadığı gerçekçilikten ziyade eğlenceye odaklanmamızı sağlayan yarış oyunlarından birisi de Monster Truck Extreme Dash. Fazla reklam çıkması dışında bir eksiği yok.

Erkan Calp

Monster Truck Extreme Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Monster Truck Extreme Dash, canavar kamyonlarla akrobatik hareketler yapabileceğiniz bir iOS oyunu.

Monster Truck Extreme Dash, iPhone ve iPad cihazlarınızda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz canavar kamyon yarışı oyunlarından biri. Bazen şehrin ortasında, bazen çölde, bazen de ormanda canavar kamyonunuzla akrobatik hareketler yaparak para kazanmaya çalışıyorsunuz.

iOS platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan canavar kamyon oyununda yarışlara katılmak yerine kendinizle yarışıyorsunuz. Amacınız kaza yapmadan, bir yerlere çarpmadan olabildiğince uzun süre hayatta kalmak ve aracınızı sürmek. Tabii ki bu hedefinize rahatlıkla ulaşmanızı sağlayan engeller var. Benzininizin hiç olmadığı bir vakitte bitmesi, yolun engebeli olması aşmanız gereken engellerden bazıları.

Her biri farklı sürüş tekniği gerektiren ve donanıma sahip dört canavar kamyon arasından seçimimizi yaptıktan sonra serbest stil yarışlara katılarak tamamen şov yapmanın zevkine varabiliyor, belli hareketler yaptırarak para kazandıran görevlere katılabiliyorsunuz. Bunların haricinde her gün altın kazandıran günlük bonus görevlerde de dilerseniz bulunabiliyorsunuz.

Orta kalitede görseller sunan oyunda canavar kamyonunuzu ekranın sağ ve sol taraflarına dokunarak yönlendiriyorsunuz. Düz yolda aracı kontrol etmek basit olsa da havada süzüldükten sonra yere indirmek biraz zor. Aracın tüm tekerlekleri yere basacak şekilde indirmeniz gerekiyor. Aksi halde oyuna veda ediyorsunuz. Oyunda puan kazandıran akrobatik hareketler olduğundan bu dengeyi iyi kurmanız lazım.

Monster Truck Extreme Dash, görsellikten çok oynanışa önem veriyorsanız oynadığınız süre boyunca eğleneceğiniz bir canavar kamyon oyunu.

Erkan Calp

Monster Truck Extreme Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Monster Truck Extreme Dash oyununda yükseltilebilir canavar kamyonlarla tehlikeli hareketler yaparak para kazanıyorsunuz.

Monster Truck Extreme Dash, canavar kamyonlarla engebeli yollarda gece gündüz demeden tek başımıza yarışlara katıldığımız eğlenceli bir Windows Phone oyunu ve ücretsiz olarak indirip oynayabiliyoruz.

Yüksek kalitede görseller sunmamasına rağmen oynadığınız süre boyunca eğlendiren oyunlar vardır. Monster Truck Extreme Dash (ismi biraz uzun) oyunu da bunlardan biri. İsminden de anlayacağınız üzere kontrolünü sağlamaya çalıştığımız araçlar bu sefer canavar lakaplı kamyonlar.

Dört farklı canavar kamyonu seçmemize izin veren oyunda tek amacımız para kazanmak. Bunu başarmanın tek yolu tehlikeli akrobatik hareketlerden geçiyor. Canavar kamyonumuzla havada ne kadar tehlikeli hareketler yaparsak o kadar para kazanıyoruz. Tabii ki bunu yapmak göründüğü kadar basit değil. Canavar kamyonumuzla havada adeta süzüldükten sonra yere çakılmamak için sol – sağ dengesini çok iyi ayarlamamız gerekiyor.

Devasa kamyonumuzla orman, dağ tepe ayırt etmeksizin yarıştığımız oyunda sonsuz bir oynanış hakim. Kaza yapmadığımız, benzinimiz bitmediği sürece oyun sonlanmıyor. Tabii ki bu dediğim serbest stil yarışta geçerli. Eğer özel görevleri seçersek bölümü tamamlayabilmek belli hareketleri yapmamız gerekiyor. Bunun dışında günlük olarak verilen bonus görevler de var ki bunları altın kazandırması açısından kesinlikle atlamamanızı öneririm.

Bir yarış oyunundan bahsediyorsak yükseltme (upgrade) olmadan olmaz. Ücretsiz olarak seçim yapabildiğimiz dört canavar kamyonun dayanıklılık (havada süzüldükten sonra yere düşünce bunun kıymetini anlıyorsunuz.), akrobatik bonus (havada yaptığınız akrobatik hareketler sonucu daha fazla puan kazandırıyor.), benzin kapasitesi (onca tehlikeli hareket sonucu kazandığınız puanlara benzinin bitmesinden dolayı veda etmek kim ister?) özelliklerini artırabiliyoruz. Yükseltmelerin de ücretsiz olması çok iyi olmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Truck Driver: Super Extreme

    3D Truck Driver: Super Extreme, dağ tepe demeden ağır yüklü kamyonları sürüp görevleri yerine getirmeye çalışacağınız zorlu bir Android kamyon sürme oyunu.
  • Monster Truck Driver 3D

    Monster Truck Driver 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar kamyon oyunudur
  • 3D Monster Truck Parking Game

    3D Monster Truck Parking Game sadece bir park etme oyunu değil, aynı zamanda dev kamyonlarla akrobasi yapabildiğimiz eğlenceli bir oyun.
  • Monster Truck Destruction

    30 farklı kamyon çeşidi bulunan oyun, gerçekçi sahneleri ve başarılı grafikleriyle eğlenceli vakit geçirebileceğiniz türden.
  • Truck Driver Extreme 3D

    Truck Driver Extreme 3D mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir tır simülatörüdür
  • Uphill Extreme Truck Driver

    Uphill Extreme Truck Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Extreme Car Transport Truck

    Extreme Car Transport Truck mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon simülatörüdür
  • Extreme Truck Driving 3D

    Extreme Truck Driving 3D ücretsiz olması haricinde çok fazla bir özellik sunmayan bir simülasyon oyunudur.